Temptation Island VIPS 2019, wat een seizoen. Heel vroeg werd het al duidelijk dat het sommige VIPS veel te heet onder de voeten werd. De gemaakte afspraken werden bij de eerste afleveringen al verbroken en het toekomstperspectief van de relaties kwamen er dan ook niet rooskleurig uit te zien. Mocht een relatie stuk lopen, dan zijn de deelnemers alsnog verplicht dit stil te houden. Dat is niet helemaal verlopen zoals gehoopt, want we kunnen al vrij zeker zeggen dat alle relaties van de VIPS verwoest zijn.

Relaties Temptation Island VIPS

Ja, dat is best heftig. Geen enkele relatie van Temptation Island VIPS heeft het stand gehouden. Niemand heeft de verleidingen kunnen weerstaan en dus doeidoei relatie. Zonde voor de koppels, aangezien ze toch de test aangingen om te kijken of hun relatie stand zou houden met al die verleidingen. Dat is dan ook wel lastig als je zo’n scala aan verleiders en verleidsters om je heen hebt hangen. Achja, dan weet je ook weer dat het toch niet de ware was. En als ze toch echt voor elkaar gemaakt zijn, dan komen ze vanzelf wel weer bij elkaar.

Channah en Quentin

Voor dit koppel moet het denk wel het moeilijkst zijn geweest dat hun relatie totaal geen stand heeft gehouden in de korte tijd dat zij in de villa’s aanwezig waren. Ze gingen natuurlijk eerder weg, omdat Channah zwanger was en het allemaal teveel werd. Het leek eventjes alsof het stel gewoon nog een relatie had na Temptation, maar Channah bezweek onder de druk en liet uiteindelijk toch weten dat ze uit elkaar waren.

relaties temptation Island VIPS

Yasmin en Thomas

Dit stel leek al te verdoemen vanaf het begin van het programma. Thomas ging alle verleidingen maar al te graag aan, waardoor Yasmin nogal vervelende beelden kreeg te zien. Zo liet ze na het eerste kampvuur dan ook weten aan iedereen dat het tussen haar en Thomas al vrijwel klaar was door middel van de scène: “kijk dit flesje is Thomas” en die gooide ze ontzettend hard en ver van het balkon af. Na een paar opmerkingen van Thomas toen hij dacht dat de camera’s uitstonden was het dan ook genoeg voor Yasmin.

relaties temptation Island VIPS

Pommeline en Fabrizio

Die arme Pommeline toch. Is er überhaupt een aflevering geweest waarin ze niet heeft gehuild om Fabrizio? Voorlopig nog niet in ieder geval. De twee zouden gaan trouwen en waren al verloofd, maar die trouwerij is er tot op dag van vandaag niet geweest. Zo maakte het koppel dan ook via Instagram bekend dat ze uit elkaar waren, wederom een gestrande relatie. Ze geven de schuld niet aan Temptation Island, maar je kan ons niet vertellen dat dat er niks te maken heeft gehad..

relaties temptation Island VIPS

Shirley en Damian

Tja, deze relatie leek ook niet echt stand te houden. Het vertrouwen lag al laag en zoals Damian zelf al aangeef was zijn relatie het meest fragiel vergeleken de andere relaties. De verleiders noemde Shirley al een tikkende tijdbom en die lijkt nu op de Instagram van verleider Daan Akkerman hun relatie te bevestigen. Boem, relatie vier die naar de knoppen is.

relaties temptation Island VIPS

Het nieuwe koppel

Door de vroege verlatingssessie van Channah en Quentin komt er een nieuw koppel voor in de plaats. Dat koppel zullen we naar verwachting in de volgende aflevering zien, of die relatie wel stand houd is nog even afwachten!