Vergelijken doen we maar al te graag. Hoe duur is zijn auto, hoeveel kost zijn huis. Hoe knap is zijn vriendin en hoe breed ben ik vergeleken met hem. Allerlei veel voorkomende vergelijkingen die veel mannen, bewust of onbewust, maar al te vaak maken. Maar één van de meest voorkomende vragen onder de douche, zeker in de kleedkamer, is toch of je groot je geschapen bent. Er lijkt een antwoord op te komen

Groot geschapen of niet?

Je kunt het ontkennen of je kunt het toegeven, maar als je met andere mannen staat te douchen check je toch even. Hoe groot geschapen ben je vergeleken met anderen? Het is gewoon een soort reflex. Maar het is ook raar om er te veel op te gaan letten. Voor je het weet ben je aan het staren en krijg je een “koekoek, hier ben ik” naar je hoofd. Nu kunnen we iets meer een indicatie geven van waar je de grootste onderbroekvullers vindt.

groot geschapen1

Zuid-Holland of Friesland

Condoomfabriek.nl is een online winkel waar je allerlei seksproducten en seksspeeltjes kan kopen, en zo ook condooms. Nu zijn de condooms toch één van de meest verkochte producten, dus ook waar je de meeste data uit kunt halen. Als je per provincie gaat kijken waar de grootste condooms worden verkocht en hoeveel, kun je een ranglijst maken. De provincie waar de grotere condooms het meest verkocht worden, heeft de meeste groot geschapen mannen. Althans, onder alle kopers in die provincie.

Nu blijkt uit die ranglijst dan in Zuid-Holland de meeste mensen wonen die grote condooms kopen. Daar zou je dus van kunnen zeggen dat daar de mannen zitten die het meest groot geschapen zijn. Op de tweede plek staat Friesland.

groot geschapen

De kleinste jongens

Een ranglijst heeft koplopers en achterblijvers. Op deze lijst blijkt dan ook dat de achterblijvers zich in het oosten van het land bevinden. De minst groot geschapen mensen wonen in Drenthe en Overijssel. Wel een kleine disclaimer: dit betekent dus niet dat de daadwerkelijke lengtes van iedereen hierbij zijn meegenomen. Het is slechts op basis van de ranglijst van verkoopcijfers bepaald. Dus mocht je in Drenthe wonen, geen zorgen.

En daarbij: ging het er nou meer om wat je ermee doet?