Een Braziliaanse vliegtuigfabrikant en Porsche slaan de handen ineen. Samen bieden ze een topdeal aan. Bij de aankoop van een Phenom 300E privéjet, krijg je de prachtige Porsche 911 er gratis erbij. Daarvoor moet je wel een aardig bedrag neerleggen.

Privéjet met gratis Porsche 911

Porsche en Embraer kondigen een limited-edition deal aan. Koop een Phenom 300E privéjet en krijg de Porsche 911 Turbo S supercar. De deal is niet voor iedereen weggelegd. Er worden er maar tien aangeboden voor een prijs van $10.992.000. Hiermee ben je wel aardig het mannetje van het luchtruim en van de straten.

privé-jet Phenom 300E met de Porsche 911

De Phenom 300E

De Phenom 300E is de bestverkopende privéjet van Embraer. Sinds de introductie van de Phenom is het al acht jaar op rij de ‘most-delivered-jet’ ter wereld. Met een bereik van 3722 kilometer vlieg je als een baas de hele wereld over. De jet is van alle gemakken voorzien. Zo heb je een prachtige inrichting en mooie stoelen met lederen bekleding. In de jet is er plaats voor zo’n tien personen inclusief de piloten. Zo kun je dus een groot aantal vrienden optrommelen om de hele wereld over te vliegen.

Phenom 300E

De Porsche 911 Turbo S

Over de Porsche 911 Turbo S hoeven we eigenlijk niet meer zoveel te zeggen. Dit is een echte klassieker die bij iedere autoliefhebber op het lijstje staat. Met een topsnelheid van 330 kilometer per uur en een vermogen van 580 pk zit je al in 2.9 seconden op de 100km/u. Het uiterlijk van de twee luxe vervoersmiddelen matchen ook nog perfect met elkaar. Het is dus een deal voor de steenrijke man met smaak.

Porsche 911

Zoals gezegd worden er maar tien ‘duo’s’ aangeboden. Bij de deal krijg je ook nog een custom Porsche Design 1919 Globetimer UTC-horloge. Zo reis je met stijl in je nieuwe privéjet en in je supercar. Wij dromen nog even weg bij deze aanbieding. Een deal van hoge klasse voor de uiterste luxepaardjes.