We zouden allemaal wel een Porsche in onze garage hebben staan, maar deze custom is een wel heel speciale variant. Een Russisch bedrijf, genaamd TopCar, neemt geregeld Porsches onder handen.

Porsche 911 Turbo S – by TopCar

TopCar besloot dit keer om de Porsche 911 Turbo S een carbon jas aan te trekken. Bovendien werden de pk’s van de Turbo opgeschroefd tot 650. Harde prestatiecijfers kennen we verder niet, maar we mogen er gerust vanuit gaan dat het zonder al teveel moeite binnen een seconde of 4 moet lukken. Om het geluid een beetje op te peppen, namen ze Capristo in de arm voor een custom uitlaatsysteem. De lichtmetalen velgen komen zoals gebruikelijk van hun partner in crime, ADV.1.

Echter zijn bovenstaande aanpassingen slechts kleine details in dit verhaal, want de onvermijdelijke aandachtszoeker is natuurlijk die bodykit. Het moge duidelijk zijn dat deze transformatie er pas echt voor zorgt dat de auto naar een compleet nieuw level wordt getild. Van ver af komt al het carbon eigenlijk niet geheel tot zijn recht, maar van dichterbij zien we de precisie die nodig was om deze auto te perfectioneren.

gewoonvoorhem-porsche-1 gewoonvoorhem-porsche-911-2 gewoonvoorhem-porsche-911-interieur gewoonvoorhem-porsche-custom gewoonvoorhem-porsche-topcar gewoonvoorhem-porsche-uitlaat gewoonvoorhem-uitlaat