Cars & Bikes

Voormalige auto van YouTuber Gio Latooy staat nu te koop op Marktplaats

Porsche Cayenne Gio Latooy

Altijd al in een ‘bekende’ auto willen rondrijden? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid. De voormalige Porsche Cayenne van YouTuber Gio Latooy staat nu te koop op Marktplaats.

Voormalige Porsche Cayenne van Gio Latooy staat te koop op Marktplaats

Gio Latooy bulkt van het geld (lees hier hoeveel Gio Latooy verdient per video). En geld moet rollen, ook bij de 23-jarige YouTuber. Zo is de miljoenenvilla van Gio Latooy de overtreffende trap van luxe en ook zijn wagenpark, bestaande uit de Ferrari van Gio Latooy en deze nieuwe auto van Gio Latooy, is niet mis. Wat wel mis is, of mist, is de Porsche Cayenne van Gio Latooy. Deze luxe auto staat inmiddels niet meer in de garage van de vlogger. Waar Gio er na enige tijd op was uitgekeken, is ook de huidige eigenaar erop uitgekeken: de voormalige Porsche Cayenne van Gio Latooy wordt nu te koop aangeboden op Marktplaats.

Bekijk hieronder de video waarin Gio zijn Porsche nog een warm welkom heette:

Watch on YouTube

Wat zijn de specificaties van deze bekende wagen?

De Porsche Cayenne van Gio Latooy is een Cayenne Coupé, maar het interieur is voorzien van Porshce’s Houndstooth/Pepita bekleding op de sportstoelen. En met de knaloranje buitenkant weet je zeker dat je opvalt als je de weg op scheurt. De luxe wagen komt uit 2019 en heeft volgens de adverteerder een 2.9 V6 onder de motorkap met 460 pk. De vraagprijs van de Porsche Cayenne van Gio Latooy bedraagt een dikke 1,2 ton, 124.890 euro om precies te zijn.

Meer weten over de Porsche Cayenne van Gio Latooy? Ga dan naar de Marktplaats-advertentie.

Bron: Autoblog.