YouTubend Nederland zwemt in het geld, en in het bijzonder de 23-jarige Gio Latooy. Na het kopen van zijn droomhuis, heeft Gio Latooy nu zijn absolute droomwagen op de kop getikt. Dit is de nieuwe auto van Gio Latooy.

Wie is Gio Latooy?

Gio Latooy heeft een succesvol YouTube-kanaal waar hij 1.33 miljoen abonnees heeft. De vlogger is al acht jaar lang werkzaam op het platform en wijdt hier zijn hele leven aan. Letterlijk zijn hele leven. Zo plaatst de geboren Rotterdammer dagelijks een vlog, waarin hij zijn volgers een kijkje geeft in zijn leven. In een recente vlog showt Gio Latooy zijn nieuwe auto – wat een bak is dat!

Nieuwe auto van Gio Latooy

Hoewel Gio rijmt op Renault Clio, is dat nou nét niet de bak die hij heeft aangeschaft. Gio Latooy heeft namelijk een gepersonaliseerde BRUTE Jeep Wrangler aangeschaft. De auto is de enige in z’n soort, heeft een witte bekleding en heeft zelfs Gio logoo’tjes op het dashboard. Ook de grille, die normaal zwart is, is brons gemaakt. De YouTuber is zichtbaar tevreden met zijn nieuwe aanwinst en waant zich naar eigen zeggen een heuse ‘gangster’ in deze bak. En gangster dat mag je je voelen met zulke specificaties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeeuw Automotive (@zeeuw_automotive)

BRUTE Jeep Wrangler

De nieuwe auto van Gio Latooy is tot in de puntjes aangepakt door de mannen van BRUTE. Deze Jeep Wrangler is, volgens de mannen van Zeeuw Automotive, de beste combinatie van daily driver én zakelijke auto met een geweldige uitstraling. Van buiten is ‘ie omhuld in een jasje van BRUTE Dark Bronze Satin Matt en met de 22 inch wielen kan Gio voortaan elke hobbel in zijn oprijlaan overwinnen.

Wat zijn de specificaties van de nieuwe auto van Gio Latooy?

Onder de motorkap van de hybride-auto liggen een “kleine”379 pk. Deze paardenkracht zou op het circuit niet misstaan; de wagen gaat van 0 naar 100 km/u in slechts 6,5 seconden. De topsnelheid? Zo’n 177 kilometer per uur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Hoeveel kost de nieuwe auto van Gio Latooy?

Gio Latooy heeft voor de aankoop van zijn nieuwe auto zijn Porsche Cayenne Coupé ingeruild. Dus hoeveel de YouTuber zelf heeft moeten bijleggen is onbekend. Ook kan het prijskaartje van zijn volledig gepersonaliseerde BRUTE Jeep Wrangler nog weleens hoger uitvallen dan het indicatie-model op de website van Zeeuw Automotive. Laatst genoemde staat voor een “schamele” 134.950 euro te koop. Met zo’n prijskaartje zal de BRUTE Jeep Wrangler zeker niet misstaan naast de Ferrari van Gio Latooy!