Other

Pornhub komt met de cijfers van 2019: hier werd het meeste naar gezocht

We naderen het einde van het jaar en dat betekent samenvattingen van alles wat je maar kunt bedenken. Beste films, beste auto’s, beste restaurants en beste foute namen: je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een oudejaarslijstje van. Ook Pornhub doet hier aan mee en lanceert een lijstje waar we stiekem allemaal erg nieuwsgierig naar zijn. Dit zijn de meest gezochte termen van 2019.

Pornhub: het jaar in getallen

Ook dit jaar laat de ‘de site waar niemand over praat’ cijfers zien waaruit blijkt dat ze weer gegroeid zijn. Ben je er klaar voor? In 2019 werd de site maar liefst 42 miljard keer bezocht, wat betekent dat er  gemiddeld 115 miljoen bezoeken per dag zijn geweest. Honderdvijftienmiljoen, dat is net zoveel als de populatie van Canada, Australië, Polen én Nederland bij elkaar, aan bezoeken per dag. Kijken we even naar het zoekbalkje, dan is hier in één jaar tijd maar liefst 39 miljard een zoekterm ingevuld. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel naar gezocht.

Nog nooit eerder zijn er zo veel zoektermen ingevuld als in 2019. Nog iets waar een recordje in gepakt wordt: het aantal uploads in één jaar. In 2019 werden er 6.83 miljoen nieuwe video’s toegevoegd aan de Pornhub-collectie. Om je een indicatie te geven van hoe veel dat is: als je alle nieuwe video’s aan elkaar zou plakken zou je van 1850 tot nu aan één stuk door je adult entertainment kunnen streamen. En ja, dat is inderdaad 170 jaar.

Meest gezochte termen van 2019

Ook dit jaar maakt de website even inzichtelijk op welke termen er het meest gezocht is. Sommige zullen je niet verbazen (wie weet heb jij bijgedragen aan de positie in het lijstje), anderen had je wellicht nooit verwacht.

Hoe staan wij Nederlanders er voor?

Benieuwd wat wij uit ons kikkerlandje het meeste stiekem aan het loeren zijn? Dit zijn de statistieken voor ons Hollanders. HErken jij je er een beetje in?

De meest ‘actieve’ landen

Ook krijgen we een beetje inzicht hoe het zit met de Pornhub activiteit per land. Zo leren we uit de nieuwe cijfers dat wij Nederlands maar liefst twee punten zijn gestegen in de lijst. Wil je weten in welk land er het meest gezocht en gekeken wordt, kijk dat dit lijstje.

De Insights of Pornhub 2019 bevatten nog véél meer informatie, over bijvoorbeeld de favoriete tijden, de zoektermen per land en nog veel meer. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden na het zien van wat voor jou nog onbekende zoektermen? Kijk dan vooral niet op je smartphone, dit is waarom je dat nooit moet doen.