Het leven van Peter Gillis gaat niet altijd over rozen. Waar de vakantieparkkoning eindelijk dacht zijn villa in Neerpelt te hebben verkocht, lijkt hij nu van een koude kermis thuis te komen; de koper laat niets meer van zich horen. Tot overmaat van ramp zit de multimiljonair nu klem, omdat door een reeds gedane aanbetaling andere kopers geen interesse mogen tonen.

Herhaling van facetten bij verkoop Peter Gillis’ villa in Neerpelt?

Peter Gillis moest noodgedwongen zijn villa in Neerpelt voor de tweede keer in de verkoop doen. De reden? De eerste koper kreeg de financiering niet rond. Maar na regen komt zonneschijn, zo leek het even. Een aantal maanden geleden vertelde Peter Gillis trots dat zijn villa in Neerpelt nu écht verkocht was. Alleen doet zich nu een ander probleem voor …

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Pijnlijke radiostilte

Niets is zo pijnlijk als genegeerd worden door iemand. Zo’n pijnlijke radiostilte doet zich ook voor bij Peter Gillis en de “koper” van zijn villa in Neerpelt. Hierdoor is de verkoop tot stilstand gekomen. Wat doet zich nou voor? De villa van Peter Gillis in Neerpelt werd gekocht door een man uit Dubai. Deze rijke stinkerd deed zelfs een aanbetaling op het hatseflats-huis van 140.000 euro. Klein probleempje: er is pas officieel sprake van een verkoop als de woning gepasseerd is bij de notaris. En volgens weekblad Party laat de “koper” nu niets meer van zich horen. Dat zorgt ervoor dat de overdracht nog niet is afgerond.

Wel ruim ton rijker, maar klemgezet door “koper”

Hoewel Peter Gillis al wel 140.000 euro op zijn rekening heeft kunnen bijschrijven, is de villa in Neerpelt nog steeds niet officieel verkocht. Bovendien kan de ‘Massa is Kassa’-ster de villa niet meer aan een ander verkopen. Dan moet de koopakte namelijk eerst worden ontbonden, zo schrijft het weekblad. Maar omdat de “koper” zijn telefoon uit heeft staan en niet reageert op e-mails, kan Peter geen kant op.

Ondanks deze tegenslag wist Peter Gillis onlangs wél zijn hatseflats-camper te verkopen.