Peter Gillis, de multimiljonair uit ‘Massa is Kassa’, is een beetje de weg kwijt. Hij heeft zoveel geld, dat hij niet meer weet wat ‘ie ermee moet doen. Zo kocht hij onlangs een eeuwenoud kasteel, daarvoor besloot Peter Gillis zijn riante villa te verkopen. Maar nu kan hij toch geen afscheid nemen van zijn voormalige paleisje. De kans is groot dat het komt door de torenhoge vraagprijs.

De villa van Peter Gillis voldoet aan alle wensen

We hebben er al eens eerder over geschreven en onze vrienden van Pure Luxe hebben het voorrecht gehad om een rondleiding te krijgen. De dikke villa van Peter Gillis en echt onbeschrijfelijk mooi. Het heeft echt alles waar een mens van kan dromen. Toch wilde de multimiljonair meer. Daarom kocht Peter onlangs een kasteel. De beste man kan niet in twee woningen tegelijk zijn, daarom besloot hij zijn enorme villa te koop te zetten. We dachten een tijdje dat ‘het stulpje’ al verkocht was, maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn.

Alleen het financiële plaatje maakt het moeilijk

Tot twee keer toe was er iemand geïnteresseerd in de villa van Peter Gillis. Maar uiteindelijk kregen de potentiële kopers de financiële middelen niet rond. Dat is ook niet gek wanneer je bedenkt dat de woning voor een dikke 1.395.000 euro te koop staat. Peter vindt het blijkbaar niet zo erg dat er nog geen koper is gevonden. De multimiljonair heeft namelijk nog steeds niet de vraagprijs verlaagd. De pretparkeigenaar weet wat hij wil: een kleine 1,4 miljoen euro en geen cent minder.

Peter gillis villa Villa Peter Gillis

Nog meer bezitten in de verkoop

De dikke villa was niet het enige wat Peter Gillis onlangs te koop had gezet. Ook de enorme Hatseflats-camper moest eraan geloven. Naar verluid heeft dat gevaarte wel een nieuwe eigenaar gevonden, nu alleen nog de villa. Zijn er nog geïnteresseerden met hele diepe zakken? Doe dan een goed bod op de website van Heylen Vastgoed.