De markante ondernemer Peter Gillis heeft eindelijk zijn gigantische camper verkocht. Begin dit jaar schonk Gillis een camper aan een 70-jarige dakloze vrouw, terwijl zijn eigen voertuig nog steeds te koop stond. Na tien maanden krijgt de hatseflats-camper een nieuwe eigenaar.

Peter Gillis verkoopt zijn gigantische camper

In zijn eigen reality-serie ‘Massa is Kassa’ volg je de vakantieparkeigenaar op de voet. Peter Gillis leeft in ongelofelijke luxe en dat laat hij dan ook maar al te graag zien. Zo bezit hij luxe villa’s, een kasteel en heeft hij een wagenpark waar je ‘u’ tegen zegt. Daarnaast kocht de ondernemer vorig jaar een camper, maar na slechts een aantal maanden besloot hij zijn dikke camper te verkopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Nieuwe eigenaar voorzien van alle luxe

De camper van Peter Gillis is een Morelo Palace 90 M. Dit huis op wielen is maar liefst negen meter lang en zit vol handige snufjes en is voorzien van alle luxe. Zo is er genoeg plek voor een queen-size bed, keuken, badkamer, ruime eettafel, luxe stoelen en nog veel meer. Daarnaast kun je tijdens de rit in alle luxe tv kijken. Peter  Gillis besloot de camper aan te schaffen omdat er een garage inzit. Deze was niet groot genoeg om zijn dikke Rolls-Royce in te stallen, maar dat is uiteraard niet zijn enige dikke bak. Sinds de ondernemer zijn groot rijbewijs heeft gehaald zijn er maar weinig kilometers mee afgelegd. Daarom gooide Peter Gillis zijn camper in de verkoop

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Het prijskaartje van de Morelo Palace 90 M

De luxe camper van Peter Gillis is in 2021 gebouwd en dus eigenlijk nog zo goed als nieuw. Het huis op wielen werd aangeboden voor een dikke 389.000 euro op de website van Niesmann Bischoff. Later werd de vraagprijs verlaagd naar 369.900 euro. Hoeveel er uiteindelijk voor is neergelegd, is niet bekend.