Cars & Bikes

Bij dit penthouse krijg je een gratis Aston Martin DBX

aston martin

De meeste mensen kopen minder vaak een huis dan een auto. Maar als je dit huis komt, krijg je er gratis een auto bij. En niet zomaar één, maar een Aston Martin DBX. Dat is niet toevallig, want het huis zit ook vol met speciale designs van Aston Martin. En het mooiste is dat het niet maar één huis is, maar er maar liefst vijf instapklare penthouses klaarstaan, allemaal verkrijgbaar met de auto.

Een Aston Martin DBX bij je penthouse

De architect David Adjaye heeft vijf penthouses ontworpen in de speciale stijl van Aston Martin. Het is zo ingericht, dat het eigenlijk niet te missen is dat het aan het luxe automerk verbonden is. Zo is de bronzen muurbekleding in kruispatroon in de gang al een eerste hint. Maar ook als je door de rest van het huis loopt zie je dat het niet voor de minder bedeelden bestemd is. De meubels en veel materialen komen uit Italië, terwijl het penthouse in New York staat.

Ruim keuze voor een ruime prijs

Het penthouse in Aston Martin-stijl is niet alleen heel mooi, luxe en strak, er is veel optie voor eigen inbreng. Je hebt namelijk een extra kamer die naar eigen voorkeur gebruikt kan worden. Dan wordt hij ingericht zoals je wil, als slaapkamer, kantoor, man-cave of studieruimte. Vanaf het balkon kun je dan uitkijken over New York en het gebouw waar je in zit is voorzien van een bioscoop, zwembad en sauna.

Van de 5 huizen die er van Aston Martin zijn, zijn er 2 penthouses en 3 appartementen. De penthouses zijn het duurst, namelijk 11,5 en 10,5 miljoen dollar. Dus als je een iets minder rijke miljonair bent zul je moeten uitwijken naar de appartementen. Die kosten 10, 5,9 of 3 miljoen dollar, afhankelijk van welk appartement je neemt. Bij al deze prijzen zit dus wel de Aston Martin DBX inbegrepen. Als je dus een zo’n pand op de kop tik, staan er dus wel 5 dezelfde supercars in de garage, dus het is misschien wel een handig idee om ‘m te laten wrappen of iets dergelijks.