De Arsenal spits Aubameyang is een snelle jongen, maar wat blijkt? Ook buiten het veld is de voetballer gek op snelheid. Dat je als profvoetballer een goed zakcentje verdient weten we allemaal en net als veel andere spelers gaf ook Aubameyang een deel van zijn vermogen uit aan een hele dikke wagen. Wat hij alleen anders doet is dat hij na de aankoop nog eens bakken met geld over de auto heen smijt om ze een extra toffe look te geven. Zo ook bij zijn laatste aankoop: een LaFerrari.

LaFerrari van Aubameyang

De LaFerrari is geheel gewrapt in chroom. Dit betekent dat het iconische rood plaats heeft gemaakt voor holografisch chroom. Om maar even duidelijk te maken dat de wagen van hem is liet Aubameyang zijn eigen logo op beide kanten van de auto drukken. De reden dat dit bij veel autoliefhebbers een beetje pijn doet is dat er maar 499 exemplaren van de wagen bestaan. De transformatie betekent ééntje minder, want na de aanpassingen van de spits is de wagen onherkenbaar geworden.

 Next level glimmen

Maar, de autopuristen met hartenzeer even buiten beschouwing gelaten, we moeten erkennen dat de voetballer wel iets unieks heeft gemaakt van de LaFerrari. Of je er nu van houdt of niet: zo ongelooflijk shiny zagen we een wagen nog nooit. De auto, 10 miljoen euro waard, is dan ook een belangrijk pronkstuk voor Aubameyang. Het wrappen liet hij doen bij Yiannimize. Hier is de spits een bekende, het is namelijk niet de eerste wagen die hij van een nieuwe coating voorziet. Zo heeft zijn Lamborghini Huracán Performance een tijd geleden dezelfde chromen wrap gekregen. Voor zijn Range Rover Sport en Lamborghini Urus koos hij voor een gouden variant. Kortom, de 30 jarige voetballer heeft een garage met omgekende inhoud. We durven niet eens te gokken voor hoeveel geld zijn garage gevuld is, maar dat de spits het financieel goed voor elkaar heeft wordt wel heel duidelijk.