Mannen zijn snel tevreden. Een mooie vrouw, een lekker drankje met vrienden en een fijne auto. Meer is niet nodig. Maar niet als je als man erg veel behoefte hebt aan een geheel eigen plek. In dat geval is het te hopen dat je voldoende woonruimte hebt voor je eigen mancave. Mocht dat niet het geval zijn, check dan deze doe-het-zelver. Hij bouwde een lijpe mancave en liet zijn jongensdroom uitkomen.

Mancave als jongensdroom

Iedereen heeft zijn eigen ding. De een kijkt het liefst de hele dag naar Netflix, Disney+ of F1 TV. Klinkt leuk, maar dat gaat op den duur vervelen. Wil je jouw spaarzame vrije tijd echt goed besteden, dan is hier onze tip: bouw je eigen mancave. De enige vereisten zijn een flink stuk doorzettingsvermogen en een eindeloze fantasie.

Zelf een mancave in je tuin bouwen

In de basis is het eigenlijk gewoon een thuis huisje. Wellicht een beetje groot uitgevallen, maar aan niets is dit te herkennen als authentieke mancave. Zo hoort het dus, de buitenwereld hoeft immer niet te weten dat dit je eigen honk is waar de moderne man zich terug kan trekken, omgeven met alles wat het leven comfortabel maakt. Denk dus aan praktische zaken als een pooltafel, dartbord, een heerlijke bank om te chillen en een gezellige bar om met je maten wat biertjes weg te drinken.

Een wellness voor mannen

Het tuinhuis van deze man is wel van een enorm formaat. Dat biedt dus ook meer mogelijkheden. Je ziet dus een volledig ingerichte ruimte die zo compleet is dat je moet gaan zoeken of je überhaupt iets mist. De discolampen aan het plafond, wanddecoratie en een mooi oud whiskyvat wat in gebruik is als salontafel maken het geheel af. Heb je het daarmee gehad? Nee zeker niet. Deze slimmerik heeft een complete welness-hoek geïnstalleerd. Dat wil dus zeggen: een sauna, jacuzzi, stoombad en doucheruimte. Gewoon vet compleet en heel gaaf dus.