Vorige week brachten we jullie natuurlijk op de hoogte van de releasedatum van Peaky Blinders seizoen 5. Helaas was dit wel de datum dat de eerste aflevering voor het eerst op BBC One te zien zou zijn, dus nog niet op Netflix. Aangezien Netflix zelf nog niet heeft aangegeven wanneer de serie online zal verschijnen zijn we zelf maar op onderzoek gegaan. En daarom hebben wij nu een vrij zeker antwoord voor je gevonden.

Wanneer verschijnt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?

Het is een vraag die we veel voorbij hebben zien komen. Aan ons de taak hier een antwoord op te vinden dus! We weten dat het vijfde seizoen net als het vorige seizoen zal beschikken over 6 afleveringen. Deze zullen dus eerst op BBC verschijnen en later naar Netflix komen. De eerste aflevering zal 25 augustus te zien zijn bij de Britse omroep. Als we ervan uitgaan dat er elke week slechts één aflevering wordt uitgezonden zou dat betekenen dat de laatste aflevering op zondag 29 september te zien zal zijn. Na deze datum zal Netflix eindelijk in aanmerking komen om de afleveringen uit te zenden.

Peaky blinders seizoen 5

Vorige seizoen

Bij het vorige seizoen kregen we ook eerst wekelijks de afleveringen op BBC te zien. De laatste aflevering verscheen 20 december 2017 en slechts één dag daarna dropte Netflix alle afleveringen online. Zoals we net hadden gezien verschijnt de laatste aflevering op 29 september, waardoor we met enige zekerheid kunnen zeggen dat Peaky Blinders seizoen 5 op of rond 30 september op Netflix zal verschijnen.

Netflix heeft nog niks bevestigd

We moeten daarbij natuurlijk wel zeggen dat Netflix nog niks heeft bevestigd. Dit zullen ze naar verwachting ook nog lang niet doen. Net zoals bij het vorige seizoen liet Netflix pas een paar dagen voor de laatste BBC uitzending weten dat de serie één dag erna dus op de Amerikaanse streamingdienst zou verschijnen. We zullen dus nog even moeten wachten tot we het met het 100% zekerheid kunnen zeggen, maar we mogen de serie wel rond die datum verwachten!