Halloween staat alweer voor de deur, maar sommigen van ons kijken het liefst het hele jaar door naar horrorfilms en series. Ben jij zo’n persoon die niet snel bang te maken is en geniet van het meest gruwelijke kijkvermaak op Netflix? Dan is de nieuwe serie Paranormal perfect voor jou.

In Paranormal op Netflix duikt professor in paranormale wereld

De serie Paranormal nemen ons mee terug naar de jaren ’60. De hoofdpersoon Refaat Ismail is in die periode professor op het gebied bloed en bloedafwijkingen. Vanwege zijn expertisegebied is hij een vaak gevraagde gast op het gebied van paranormale gebeurtenissen. Zelf gelooft Refaat hier echter totaal niet in. Althans… Totdat hij zelf meer en meer in aanraking komt met het bovennatuurlijke. Opeens weet de professor niet meer goed wat hij moet geloven.

Paranormal

Egyptische thrillers nu geadapteerd naar spannende Netflix-serie

Samen met Maggie, die ook werkzaam is bij zijn universiteit, besluit Refaat zich steeds meer te verdiepen in de wereld van het bovennatuurlijke. Dat is natuurlijk niet zonder gevaar. Al gauw lijkt er geen weg meer terug te zijn voor de twee. De serie is een adaptatie van een groot aantal boeken van de Egyptische schrijver Ahmad Khaled Towfeq. Hij schreef over de avonturen en onderzoeken van Refaat maar liefst 81 boeken. Legendes, mythes en andere paranormale onderwerpen komen in die boeken rijkelijk aan bod. Een deel van die onderwerpen zijn nu voor Paranormal geadapteerd naar 6 afleveringen.

Paranormal

Netflix komt met groot aanbod rondom Halloween

Netflix stelt alles behalve teleur als het aankomt op horrorfilms en genres. Zo staat Cadaver sinds kort op Netflix. Ook The Haunting of Bly Manor kunnen we bingen. Hierdoor wordt ook deze Halloween er één waarvan we waarschijnlijk nét iets minder relaxed door het donker lopen en gaan slapen. Ben je benieuwd geworden naar Paranormal? Vanaf 5 november staat seizoen 1 van de serie op Netflix.