Je kent het vast wel: je komt een meisje tegen die zo knap of zo spontaan is, dat je niet op haar af durft te stappen. Toch kan jij zeker een poging wagen, immers: niet geschoten is altijd mis. En laten wij nou nét de tips hebben waarmee jij het meeste succes kunt behalen bij het versieren van een dame die out of your league is.

Zo kun je iemand out of your league versieren

Ben je vrijgezel en op zoek naar het meisje van je dromen? Dan blijft het jammer genoeg vaak bij dromen. Het kan voorkomen dat het voelt alsof bepaalde meisjes out of your league zijn. Dat komt bijvoorbeeld omdat ze té populair, té knap of een andere vorm van té zijn. Dit zijn vijf tips om een dame die out of your league is, te versieren.

1. Wees niet bang om te worden afgewezen

Als je er al vanuit gaat dat het toch niks gaat worden tussen jou en die mooie verschijning die je online tegenkomt of op een evenement, sta je al met 10-0 achter. Want misschien is er wel een klik waar je helemaal geen rekening mee had gehouden. Wees niet bang om op haar af te stappen. Als je het immers niet probeert, heb je sowieso al verloren. Wellicht dat deze 4 tips voor dé perfecte openingszin jou kunnen helpen.

out of your league versieren

2. Laat haar merken dat je niet allen naar uiterlijk kijkt

Heeft zij een buitengewoon mooi uiterlijk en is ze daarom nogal out of your league? Dan is de kans groot dat ze vaker complimenten krijgt over haar uiterlijk. Laat haar merken dat je juist geïnteresseerd bent in andere kwaliteiten die haar uniek maken. Vraag naar haar geschiedenis, haar interesses, haar passies en wat haar echt bezighoudt. Dat onderscheidt je van de anderen én het zorgt ervoor dat je meer over haar te weten komt.

3. Laat jouw eigen goede kwaliteiten zien

Richt je niet alleen op haar kwaliteiten en positieve eigenschappen. maar licht vooral ook die van jezelf uit. Zo maak je eigenlijk duidelijk dat jij op bepaalde fronten ook haast onbereikbaar kan zijn. Dat is natuurlijk niet écht zo (je wilt maar wát graag met haar een drankje doen), maar het is aantrekkelijker dan iemand die wel érg gretig is.

out of your league

4. Werk aan je zelfvertrouwen

Ga bij jezelf na waar je trots op bent en welke prestaties je hebt geleverd. Waarom is dat meisje eigenlijk out of your league? Jij bepaalt namelijk zelf die ‘league’. Door te weten wat je waard bent, zal je zelfverzekerd worden en dat vervolgens weer uitstralen binnen de liefde.

5. Kijk eens voorbij je ‘league’

Vind jij iemand out of your league, dan kan het natuurlijk ook zijn dat je te kritisch bent. Ga jij alleen voor topmodellen met duizenden volgers die constant in de duurste kleding lopen en naar de verste vakantiebestemmingen afreizen? Dan kan het zijn dat je eisen nou eenmaal te hoog zijn en ze inderdaad niet date-materiaal is. Wees wat realistischer en kijk eens verder dan je neus lang is. Lukt het gewoon écht niet om aanspraak te krijgen? Check dan de 5 redenen waarom ze geen relatie met je wil.