Vervelend, een leuke meid die geen relatie met je wil. Ze wil het liefste vrienden blijven, maar natuurlijk wil jij dat helemaal niet. Misschien is het even moeilijk om te behappen, maar geloof ons: je komt er wel overheen en je vindt vast iemand die wel vol voor je gaat. Maar waarom wil ze nou eigenlijk geen relatie? Dit zijn de 5 redenen dat zij geen relatie wil.

Redenen dat ze geen relatie met jou wil

Ligt het aan mij? Deed ik het niet goed, of was het niet het goede moment? Allemaal redenen die jij jezelf afvraagt wanneer je hoort dat ze geen relatie wil. Wij geven je de antwoorden. Hieronder staan 5 redenen waarom deze knappe meid geen relatie met je wil.

1. Ze vindt je niet leuk genoeg

Autsj, een harde binnenkomer. Een reden dat ze geen relatie wil, kan zijn omdat ze je niet leuk genoeg vindt. Als dit je overkomt, moet je sterk zijn. Je eigenwaarde is enorm belangrijk. Prima toch, er zijn genoeg andere vissen in de zee vriend. Zeker weten dat jij ooit een knappe meid tegen komt, die wel voor de volle 100 procent voor je wil gaan.

reden dat ze geen relatie wil

2. Ze komt net uit een relatie

Als dit de reden is dat ze geen relatie wil, dan heb je toch echt iets verkeerd gedaan. Hoe kan je een meid verkering vragen terwijl ze net uit een relatie komt? Deze meid wil nu genieten van haar vrijheid. Hier kan jij op inspelen, zodat het misschien kan uitbloeien tot iets moois. Een meisje vragen net nadat ze uit een relatie komt is een no-go. Voel daarom goed aan wanneer je denkt dat ze er helemaal overheen is.

3. Ze dúrft niet (bindingsangst)

Jullie kunnen het goed vinden, maar ze durft geen relatie met je aan te gaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ze nare ervaringen heeft aan eerdere relaties of dat ze bang is dat je verandert. In dit geval moet je haar overtuigen dat je wél de juiste man voor haar bent. Wees extra lief voor haar want ze zit echt op het randje om haar helemaal over te geven aan je.

4. Ze doet niet aan relaties

Ook dit had je kunnen zien aankomen als een van de redenen dat ze geen relatie met wil. Jullie hebben het leuk samen maar ze doet gewoon niet aan relaties. Dit moet je accepteren. Ze geniet van haar vrijheid en nu deelt ze dat even met jou. Deze vrouwen zijn echte levensgenieters en daar kun je eigenlijk alleen maar respect voor hebben. Probeer het dan ook echt niet bij deze vrouwen, want je krijgt geheid een ‘nee’ te horen.

geen relatie

5. Ze vindt het niet het juiste moment

Wees gerust, je bent binnen. Alleen ze vindt dat jullie nog even moeten wachten. Ze wil je nog beter leren kennen of ze wil dat je nog iets meer van jezelf laat zien. Laat je dus van je beste kant zien en zorg dat je haar helemaal inpakt.

Heb jij nou geen last van het bovenstaande? Lees dan hier om te weten of jullie relatie wel goed zit.