Zijn de normale, opblaasbare banden, dieren of andere wezens te saai voor jou? Dan is deze opblaasbare tank zeker een aanrader. Met dit geniale ding breng je de watergevechten naar een nieuw niveau.

Verover het hele zwembad

Al die lieve kinderen hebben zoveel plezier met hun kleine waterpistooltjes. Totdat jij met dit grote geschut het water in komt. Stap in je opblaasbare tank en verover het water. Verdrijf iedereen met je eigen waterkanon en kroon jezelf tot koning van het zwembad. Niemand is meer tegen jou opgewassen.

Opblaasbare tank met waterkanon

Daagt iemand je uit? Dan zal diegene daar spijt van krijgen. De tank is zo opgeblazen en het waterkanon is ook in n0-time gevuld. In de opblaasbare tank van Bol.com  kun je met het grootste gemak de strijd aangaan met iedereen op het water, of gewoon lekker genieten van de zon. Er is zelfs ruimte genoeg om je te verschuilen. De Pool Punisher Inflatable Tank is ongetwijfeld het hebbeding van deze zomer.

De Pool Punisher Inflatable Tank

Voor slechts €99,99,- haal jij de Pool Punisher Inflatable Tank gewoon in huis via Bol.com. Met deze opblaasbare tank wordt het zeker weten een zomer om nooit meer te vergeten.

opblaasbare tank

Andere koopjes voor in het water

Heb jij nou niet genoeg ruimte voor een opblaasbare tank van dit formaat? Ook daar hebben we natuurlijk een oplossing voor. Haal gewoon dit mega grote zwembad in huis. Zet ‘m op het pleintje bij jou in de buurt en de hele straat heeft er deze zomer plezier van.

Wil je nog veel meer opblaasbare attributen in huis halen? Bol.com verkoopt een geniale opblaasbare waterscooter met elektrische motor. Zie je jezelf al over het water scheuren?  Als je toch meer een liefhebber bent van rust, dan kan je altijd dit vette opblaasbare dambord voor op het water in huis halen. Relaxen en spelen tegelijk, wat wil je nog meer?