Ah, de zomer. Toch wel één van de lekkerste seizoenen. Een periode waarin we vaak in de buurt van water zijn te vinden. Met de opblaasbare speeltafel en bijbehorende stoelen zit jij er letterlijk én figuurlijk goed bij deze zomer.

Het water in met de opblaasbare speeltafel

Sommige mensen hebben de luxe over een eigen zwembad, anderen doen het met een grote hottubof zoeken lekker de zee op. Water is en blijft verkoelend en verfrissend en is daarom een grote vriend tijdens de warme dagen. Die vrije dagen spenderen we verder vooral met biertjes drinken en spellen spelen met onze vrienden of familie. De opblaasbare speeltafel met bijbehorende stoelen combineert deze drie punten: water, drankjes en spellen worden samengebracht tot één.

opblaasbare speeltafel

Een unieke manier van spelletjes spelen

De opblaasbare speeltafel is perfect voor een potje poker, pesten of een ander kaartspel. De bijbehorende speelkaarten zijn waterproof, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken of ze nat worden. De tafel biedt ruimte aan twee personen. Die zitten er heerlijk bij. Beide stoelen zijn immers vast te maken aan de tafel. Zo voorkom je dat je wegdrijft. Heb jij het zoveelste potje echter verloren, dan houdt niets je echter tegen om dit inderdaad te doen. Allebei de stoelen bezitten een bekerhouder, waar jouw biertje of cola perfect in past. Zo kun je uitgebreid genieten van het spel.

opblaasbare speeltafel

Voordelige aankoop

Op Amazon zijn de opblaasbare speeltafel en de stoelen samen te koop voor 39,90 dollar. Dit komt neer op zo’n 39,33 euro. Wil je het deze zomer groter aanpakken? Ga dan samen met een paar vrienden voor de opblaasbare speedboot. Op die manier wordt ook deze zomer er één om niet snel meer te vergeten.