Niet iedereen houdt evenveel van de zomer, sommigen kunnen de zon wel vervloeken en hebben liever het hele jaar door winter. Voor diegene zijn we nu het ideale waterspeeltje tegengekomen. In deze opblaasbare kist geniet je heerlijk op het water van de zomer, zonder dat die felle zon op je lichaam brand.

Genieten van de zomer… zonder de zon

Een opblaasbaar ding die vast niet iedereen mee op vakantie neemt, maar we kijken echt niet raar op als jij in alle rust op het water wil dobberen. Geen geschreeuw en geen felle zon. Gewoon even alleen in alle rust genieten in je eigen opblaasbare kist. Klinkt goed, niet?

Een opblaasbare kist voor op het water

Je kan het natuurlijk ook anders bekijken. De opblaasbare kist kan namelijk ook zonder deksel als handig bootje dienen. Op die manier kan er zelfs nog iemand extra op de deksel over het water dobberen, misschien wil je deze handige tool nu toch aan je collectie toevoegen? Daarnaast is de kist verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ben jij een kleurrijke vampier? Dan ga je natuurlijk voor roze. Mocht je deze kleur nou iets te opvallend vinden, dan kun je natuurlijk ook nog altijd voor zwart gaan, ieder zo zijn ding.

opblaasbare kist

Lijkt deze opblaasbare kist je (gek genoeg) nou wel wat? Dan kun je ‘m vanaf 75 dollar aanschaffen op de website van Pom Pom Floats. Op dit moment is ‘ie uitverkocht, dus dan zou je nog eventjes moeten wachten. Als je nou echt geen geduld hebt, kan je natuurlijk altijd zelf een deksel op je drijvende luchtbed fabriceren.

Andere opblaasbare tools voor wat meer actie

Wil je nou niet in een saaie opblaasbare kist liggen? Dan haal je met de opblaasbare waterscooter wat meer actie in huis. Door de elektrische motor ga je zelfs (heel langzaam) vooruit. Nog niet uitgespeeld? Dan koop je toch gewoon een opblaasbare tank? Met het ingebouwde waterpistool verover jij gegarandeerd het hele zwembad.