Om deze zomer nog tot een succes te kunnen maken, zijn er dingen nodig die het thuis zo gemakkelijk mogelijk maken. Het lijkt wel alsof de zomers elk jaar heter worden en dat vraagt om drastische maatregelen. Zeker nu je veel thuis zit is het lekker om goed in je voorzieningen te zitten. Daarom komt deze opblaasbare jacuzzi precies op tijd in de voorbereiding op jouw zomer thuis.

De opblaasbare jacuzzi

Wie houdt er nou niet van een jacuzzi? Lekker bubbelen, alleen of in goed gezelschap. Je kunt het nu gewoon thuis doen, in je achtertuin, voortuin, grote woonkamer of in je mancave.

Deze opblaasbare jacuzzi is gewoon verkrijgbaar op Bol.com voor een schappelijke prijs als je het vergelijkt met een échte, stenen jacuzzi. Vul hem met ruim 600 liter water en zet maar aan dat ding. Ben je er klaar mee of wil je even ruimte maken? Dan kun je hem gewoon weer leeg laten lopen en opbergen tot het volgende gebruik.

opblaasbare jacuzzi

Perfect voor bubbelen thuis

Als je thuis even ontspanning nodig hebt kun je eens even kijken of dit wat voor jou is. Hij biedt ruimte voor 1 tot 4 personen en dankzij het reinigingssysteem maakt hij zichzelf schoon. Dat scheelt weer onderhoud. Je kunt hem opblazen met een digitaal gestuurde pomp. Wil je warm water? Hij warmt het op tot 40 graden Celsius, dus zelfs in de winter is dit nog een lekkere mogelijkheid.

Interesse in de opblaasbare jacuzzi? De Lay-Z-Spa is voor €749 verkrijgbaar via Bol.com

opblaasbare jacuzzi

Je kunt het voor jezelf ook nog grootser aanpakken als je van zwemmen houdt. Zit je liever niet aan een zwembad vast, dan kun je ook een zwembadcontainer huren. Dan koop je hem niet, maar de huurprijs zal waarschijnlijk niet veel minder zijn dan de koopprijs van deze opblaasbare jacuzzi. Maak het feestje compleet met je opblaasbare glijbaan en de zomer in je achtertuin kan niet meer stuk.