Gear

Bol.com komt met geniale onderwaterscooter voor de avonturiers onder water

onderwaterscooter

Er gaat geen week voorbij zonder een toffe Bol-deal. Vandaag is het weer zover: Bol stunt weer met een te gek hebbedingetje. Dit keer is het een toffe onderwaterscooter. Hiermee ga je als een speer onder water. Ideaal voor in de zee op vakantie!

Ga op avontuur onder water

De opblaasbare waterscooters, tanks en andere waterspeeltjes heb je natuurlijk allang in huis gehaald. Tijd dus voor wat speelgoed voor onder de zeespiegel. Daar weet Bol wel raad mee. Het online warenhuis komt nu namelijk met een geweldige onderwaterscooter. Hiermee kun je met alle gemak al het moois in zee bewonderen, zonder zelf moeite te doen om te zwemmen. Geniaal!

Een onderwaterscooter voor de echte avonturiers op vakantie

Met deze onderwaterscooter van Bol.com is een ding duidelijk: je verveelt je geen moment op vakantie, er is namelijk zoveel te zien onder water! Je duikt zonder problemen naar 20 meter diepte en je ‘vaart’ met een snelheid van zo’n 3.2 km/u. Dat lijkt wellicht niet supersnel, maar je moet de omgeving natuurlijk wel in je kunnen opnemen. Ga je een beetje rustig om met het apparaat dan kun je op een volle accu een uur lang je helemaal uitleven. Ga je echter continu vol gas, dan zal je 40 minuten het ding weer moeten opladen. Dat laatste duurt overigens wel even: zo’n 4 tot 6 uur!

Nu te koop in de webshop van Lidl voor een scherpe prijs

Nog een extraatje: de onderwaterscooter heeft een actioncam beugel. Zo kun je al jouw onder water avonturen op beeld vastleggen. Nu moet je alleen nog een waterdichte camera scoren en je vakantie kan niet meer stuk. De prijs van deze onderwaterscooter van Bol.com? Die bedraagt 459,95 euro. Met andere woorden; ga je deze zomer toch naar Spanje, Turkije of ga je de Griekse water onveilig maken, dan komt zo’n ding prima van pas. Je kunt ‘m hier kopen op Bol.com.