Entertainment

Zien | Nochtli trekt kleding aan én uit in Instagram-video: ‘Droomvrouw’

nochtli peralta alvarez

Eén van onze favoriete fitness influencers trekt letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om het likes te laten regenen op Instagram. In een 'Get dressed with me'-video laat de voormalig politieagente haar killerbody zien én de inhoud van haar kledingkast.

Wie is Nochtli Peralta Alvarez?

Voor degenen die onder een steen hebben geleefd: Nochtli Peralta Alvarez is één van ‘s lands bekendste fitness influencers. De inmiddels 31-jarige dame veroverde als politieagente binnen korte tijd de harten van heel Nederland. De één na de andere foto werd een grote hit. Niet veel later besloot ze haar uniform in te ruilen voor sportkleding: de 30-jarige Mexicaans-Nederlandse werd fitness influencer. Geen onverstandige keuze, want haar volgersbase op Instagram bestaat inmiddels uit 1 miljoen mensen. Die volgers kunnen hun ogen goed de kost geven aan de content die Nochtli te bieden heeft. Op Instagram deelt ze onder andere workouts, voedingstips, vakantiefoto’s en meer. Na het zien van Nochtli’s Instagram-pagina valt er eigenlijk maar één ding te concluderen: Nochtli is één van de knapste vrouwen van Nederland. Niet zo gek ook dat ze in 2018 door FHM tot knapste vrouw van Nederland werd benoemd.

Aan en uit de kleren

Nochtli is een bijzonder knappe verschijning en dat gegeven onderstreept ze nogmaals met een recent gedeelde video op Instagram. Op de beelden is te zien hoe zij zich in een aantal nieuwe kledingsetjes hijst. Vooral de eerste paar seconden trekken de aandacht. Al mag de rest van de video er ook zeker wezen. De video kan op de nodige likes rekenen en ook in de comments gaan mensen los. “Droomvrouw”, schrijft er één. “Wat een vrouw”, schrijft een ander. En daar is wat ons betreft geen woord aan gelogen.

Bekijk de video van Nochtli Peralta Alvarez hieronder:

View post on Instagram