Ze is ondertussen ontpopt tot één van Nederlands’ mooiste bekende vrouwen en een model met een miljoenenpubliek. Nochtli is al lang geen politieagente meer en heeft ondertussen veel te danken aan haar carrièreswitch. En als je het ons vraagt is dat de perfecte keuze geweest.

Nochtli is al lang geen politieagente meer

Ooit, in een ver verleden, begon Nochtli Peralta Alvarez aan een carrière als politieagente. Ze hield altijd al van sporten en was dus vanaf moment één sportief en afgetraind. Door haar goede looks wist ze al gauw een groot publiek te bereiken doordat ze bijvoorbeeld op Dumpert terechtkwam. Hier was ze steeds vaker te zien en viel ze ook in de schijnwerpers in andere media. Ze stopte als politieagente en rolde zo in een nieuwe baan als fitnessmodel. Momenteel lopen de zaken daarmee al lange tijd prima en hebben we al veel genoten van Nochtli.

De leukste foto’s van Nochtli

Het is uiteraard niet voor niks dat Nochtli al eerder tussen de knapste Nederlandse brunettes stond. Ook voor ons is ze al jaren één van onze favoriete dames en het houdt maar niet op. Ondertussen heeft ze al een miljoen volgers op Instagram en ook haar YouTube-kanaal draait goed. Ze heeft daar meer dan 100.000 abonnees en er schijnt ook interesse te zijn uit het buitenland. Een waar succesverhaal dus, maar het is zo te zien ook hard werken. Op verschillende social media-kanalen post ze veel en is ze constant bezig. Genoeg informatie dus om de leukste foto’s van Nochtli tussenuit te zoeken.