Actueel

Zien: Deze Eindhovense onderneemster en tattoochick is de nieuwe vlam van Peter Gillis

vriendin peter gillis wendy van hout 2

Cupido heeft zijn pijlen gericht op Peter Gillis en raak geschoten. Na zijn breuk met Nicol Kremers heeft de vakantieparkkoning opnieuw de liefde gevonden. Maak kennis met Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis.

Wendy van Hout is geboren en getogen in Eindhoven

Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, is geboren en getogen in Eindhoven. Net als Peters ex Nicol Kremers, heeft ook Wendy kinderen uit eerdere relaties.

Ondernemersbloed stroomt ook door de aderen van de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Het weten van aanpakken en harde werken is Wendy van Hout zichtbaar met de paplepel in gegoten. In haar jongere jaren reisde Wendy mee met haar kermisfamilie en was ze ook werkzaam op de kermis. Later, in 2010, startte ze een handel in tassen en accessoires. Dit groeide uit tot twee kledingwinkels. Helaas voor de Eindhovense vlam van ons Peterke, gingen deze zaken bankroet. In 2019 besloot Wendy het roer volledig om te gooien: ze startte een opleiding tatoeëren én begon een tattooshop. Wie weet, zien we de ‘Massa is Kassa’-ster straks wel rondlopen met een enorm plakpaatje op zijn rug. Om foxwild van te worre!

Toen de pandemie om de hoek kwam kijken, trok Wendy de stekker uit de tatoeagemachine én tattooshop. Inmiddels heeft ze zich weer vol overgave op de kledingindustrie gestort: in 2021 richtte Wendy een webshop op om kleding te verkopen.

Waar heeft Peter Gillis zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout leren kennen?

Peter Gillis is helemaal in zijn sas met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Dat kan men wel opmaken uit het feit dat hij hun liefde aankondigt op zijn eigen website petergillis.nl. Ook zijn nieuwe vlam plaatst vol trots een aankondiging van hun prille liefde op Facebook en Instagram.

View post on Instagram
 

De twee hebben elkaar leren kennen op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel tijdens het openingsweekend. “Er was meteen een positieve klik”, zo schrijft de markante ondernemer op zijn website. “Wendy en Peter hebben dezelfde humor en veel gemeenschappelijke interesses, zoals het ondernemerschap, handel, campings en reizen met de camper.”

Saillant detail: de ex van Wendy, Mike Maaskant, is de man met wie Nicol als eerste een relatie had nadat zij bij Peter Gillis wegging.

Samenwonen?

Hoewel de liefde nog pril is, denken de twee (nu al) aan samenwonen. Je raadt het al: in de peperdure villa van Peter Gillis welteverstaan. “Wat goed zit gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie”, aldus Peter Gillis. Grote kans dus dat je haar binnenkort in het nieuwe seizoen van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ voorbij ziet komen.

View post on Instagram