Wealth

Binnenkijken: Peter Gillis showt zijn nieuwe, patserige paleis van 4,75 miljoen euro

peter gillis woning neerpelt

Peter Gillis heeft onlangs een nieuwe woning gekocht van 4,75 miljoen euro en (eindelijk) de sleutels gekregen. Genoeg reden voor de 'Massa is Kassa'-man om zijn patserige paleis te showen.

Peter Gillis krijgt sleutels van nieuwe woning in Neerpelt

Het zijn roerige tijden voor Peter Gillis. Zijn vriendin Nicol Kremers is bij hem weg en hij heeft een dwangsom van 1 miljoen euro aan zijn broek hangen. Dat weerhoudt Petertje er echter niet van om zijn nieuwste aanwinst te showen. De omvangrijke woning voor de inmiddels niet meer zo omvangrijke man (Peter is aan het sporten geslagen) telt een woonoppervlakte van maar liefst 2700 vierkante meter (!). Ter illustratie: Dat is ruim 38 procent van een voetbalveld. Waarom hij zo’n gevaarte van een huis heeft gekocht? Omdat Peter het ‘mooi’ vindt.

Keuken van 400.000 euro

Peter Gillis geeft Mark Waanders van PowNed een rondleiding door zijn nieuwe woning in Neerpelt. Die valt van de ene verbazing in de andere. Zo heeft de woonkamer een open haard van maar liefst vier meter breed. Ook de keuken laat weinig te wensen over voor keukenprins Gillis. De 51-jarige vakantieparkkoning schat de waarde van de keuken en bijkeuken op 400.000 euro. En dan is de keuken, op een marmeren keukenblad na, nog vrij kaal; geen enkel keukenapparatuur zit er nog in.

Kogelvrij glas, zwembad en verzameling Harley Davidsons

De kijker (en Mark Waanders) kijkt echt de ogen uit in de woning van Peter Gillis in Neerpelt. Het patserige paleis is voorzien van kogelvrij glas en heeft zelf een binnenzwembad met een diepte waarbij ‘het water tot de lippen komt’ van Peter. Wellicht een optie voor de ondernemer om het bad te vullen met keiharde euro’s en à la Dagobert Duck letterlijk te zwemmen in het geld? Kan ‘ie na een intense zwemsessie een afzakkertje doen in de bioscoop met bar en café.

En last but not least heeft de woning van Peter Gillis in Neerpelt een heuse autolift. Al gaat Peter die naar eigen zeggen alleen gebruiken om 160 van zijn 300 Harley Davidsons in huis te stallen. De riante verzameling moet een soort privémuseum worden.

Benieuwd naar de binnenkant van het patserige paleis van Peter Gillis? Bekijk dan hieronder de beelden:

Watch on YouTube