Wat zit dit seizoen van Temptation Island nu al vol met drama en sensatie zeg. Aflevering vier – die onder de naam ‘Baby Don’t Cry’ werd uitgezonden – deed zijn naam dan ook zeker eer aan. Want wat werd er toch veel gejankt, als dat nog maar goed gaat de aankomende tijd. We hebben in ieder geval gister in aflevering 5 mogen zien dat de een het toch wat moeilijker heeft dan de ander na het eerste kampvuur. En sensatie blijft er genoeg, want er is een nieuwe hete verleidster aangekomen!

Nieuwe verleidster Temptation Island

We kregen het aan het einde van aflevering 4 al even kort te zien: er is een nieuwe verleidster in aankomst. We zagen dat ze tattoo’s, een getinte huid heeft en een dj is. Het gissen was toen begonnen. Namen als DJ Kelly Ross, maar ook de naam Laetitia kwam voorbij. Het waren beide bekenden van Temptation Island, maar nu is dan eindelijk de kogel door de kerk! De nieuwe verleidsters van Temptation Island VIPS is niemand minder dan de bloedhete Laetitia! Die kennen we natuurlijk maar al te goed van vorig jaar en haar avontuurtje met Mezdi.

Laetitia

De getinte schoonheid Laetitia kennen we natuurlijk van het vorige Temptation Island seizoen, daarin konden we ophalen dat deze beeldschone vrouw een direct gevaar is voor de mannen in de villa. Vooral Quentin lijkt het nu al moeilijk te krijgen. Werd het hem iets te heet onder de voeten en besloot hij daarom vroegtijdig te stoppen? Of weet Laetitia uiteindelijk een ander prooi te vangen?

nieuwe verleidster temptation island

Zoals ze in ieder geval zelf aangeeft heeft ze al haar zinnen op Quentin gezet. “Mijn missie is dan ook om het ijs te breken. Zijn vertrouwen te winnen en ja what happens, happens”, laat de bloedhete nieuwe verleidster van Temptation Island VIPS 2019 weten. We zijn benieuwd! Hieronder nog even wat beeldmateriaal van de beeldschone dame voor je:

 

nieuwe verleidster temptation island 3 nieuwe verleidster temptation island 2 nieuwe verleidster temptation island 1