Cars & Bikes

Dit is de nieuwe auto van Temptation Island-Pommeline

nieuwe auto van pommeline

Temptation Island staat bekend om de knappe dames die er rondlopen en de ongekende bak aan drama die er door de televisie heen sijpelt elke aflevering. Die verleidsters hopen vaak dat het programma ze helpt in de weg naar de fame. Dat lukt soms best aardig, denk bijvoorbeeld aan Fabiola. Ook Pommeline heeft best aardig gescoord na afloop van Temptation Island, ze heeft nu zelfs een nieuwe auto gekocht. Dit is de nieuwe auto van Pommeline, een bak waar menig man jaloers op is.

Nieuwe auto van Pommeline

Pommeline houdt van dikke auto’s. Begin 2019 kwam ze voor de dag met een Abarth 595. Echt een vrouwelijke auto voor een verleidster als Pommeline. Afgelopen week heeft ze de kleine bolide ingeruild voor een brute BMW M2. De nieuwe auto van Pommeline heeft 450 pk en gaat binnen 4.0 seconden van 0 naar 100. Pittig bakkie voor de verleidster.

View post on Instagram
 

Temptation Island verleidster Pommeline Tillière

Het is alweer een tijdje geleden dat Pommeline mee heeft gedaan aan het reality-programma Temptation Island. In 2017 werd de 26-jarige geïntroduceerd in het programma en verleidde ze Merijn om met haar mee te gaan. Later kreeg ze ook een relatie met Temptation-ster Fabrizio Tzinaridis. Samen met Fabrizio heeft ze aan verschillende programma’s meegedaan. Helaas liep de relatie spaak, nu gaat ze met een tattooshop-eigenaar in Gent.

View post on Instagram
 

Pommeline Tillière is verschillende keren in het nieuws geweest vanwege haar plastische chirurgie. Haar bilvergroting was zelfs live te volgen op Instagram. Ook valt ze op met haar vele tattoos. Samen met Fabrizio presenteert ze met ‘I Love You Tattoo’ en ‘Just Tattoo of Us’. Daar was ook te zien hoe ze zichzelf in het inkt zette. Nu gaat ze dus met een tattooshop-eigenaar. Het zal ons dan ook niet verbazen als er in de komende jaren nog wat tatoeages bij komen.

Pommeline is natuurlijk een opvallende verschijning. De ultieme gelegenheid om wat van haar gewaagde foto’s aan jullie te laten zien. Daarom hebben we hieronder een paar hele mooie plaatjes van de verleidster verzameld.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram