Dat het huidige seizoen van Temptation Island VIPS tot de nok toe is gevuld met sensatie en drama hoeven wij je natuurlijk niet meer te vertellen. De verleidingen waren te groot en veel relaties zijn gestrand. Zonde, maar goed wat niet werkt is vroeg of laat toch verdoemd verloren te gaan. Zo ook de relatie van Fabrizio en Pommeline.

Fabrizio en Pommeline

Alhoewel we aan het begin van het seizoen nog dachten dat dit powerkoppel alles zou doorstaan is niks minder waar. Ze begonnen best steady, maar die arme Pommeline had het er maar moeilijk mee. Het koppel was verloofd en zouden gaan trouwen. Ze leken dus ijzersterk in hun schoenen te staan, Pommeline had zelfs zijn hoofd op haar been getatoeëerd! Toch werd het al snel duidelijk dat ook deze relatie geen stand ging houden. Na een tijdje kwam er dan toch een instastory waarin Pommeline liet weten dat de relatie over was. Zelf zeggen ze dat het niks met Temptation te maken had, maar als je het ons vraagt dan zal het er vast wel mee te maken hebben gehad.

nieuwe vriendin Fabrizio

Nieuwe vriendin Fabrizio

Tja, dus was het ook weer tijd om voor Fabrizio door te gaan. De beste man laat er dan ook geen gras over groeien en heeft al een nieuw prooi aan de haak weten te slaan. En dat is niet zomaar een prooi. Hij heeft namelijk, of is in ieder geval bezig, met de beeldschone Belgische Maithé.

nieuwe vriendin Fabrizio

Maithé

Deze prachtdame zou je misschien kennen uit Miss België 2017. Zij was hier toen gestrand als finaliste, en man.. Wat mag deze dame er wezen zeg! De Spaans-Belgische dame heeft zoals te zien een volle boezem en haar looks doen aan vrijwel niemand onder. Jij bent nu natuurlijk ontzettend benieuwd hoe deze schoonheid eruit ziet, dus zullen we je niet langer in spanning houden. We hebben even een fijne selectie aan foto’s voor je geselecteerd:

View this post on Instagram

🎾 #tennis #playtime

A post shared by Maithé Rivera Armayones 🇪🇸🇧🇪 (@maithe.ra) on

View this post on Instagram

☀️ #sunnydays

A post shared by Maithé Rivera Armayones 🇪🇸🇧🇪 (@maithe.ra) on