Entertainment

Nieuwe actiefilm van John Wick-regisseur doet het goed: nummer 1-hit op Netflix

bullet train

Actie, actie en nog meer actie. Dat is natuurlijk wat we gewend zijn van van David Leitch, de regisseur van de succesvolle John Wick films. Ook zijn nieuwe film genaamd Bullet Train levert inmiddels goede resultaten op Netflix.

Nieuwe nummer 1-hit op Netflix

Netflix heeft een deal gesloten met het entertainment bedrijf Sony. Dat houdt in dat de streamingdienst hierdoor steeds meer grote films rechtstreeks vanuit de bioscopen mag ontvangen. Dat wordt het komende jaar dus extra genieten voor alle abonnementhouders.

Sterker nog, je kan inmiddels al genieten van een topfilm die vers vanuit de bioscoop op het platform terecht is gekomen. De komische actiefilm genaamd Bullet Train staat namelijk in één klap op de nummer 1 positie van de top 10 op Netflix! De film geregisseerd door David Leitch, een voormalig stuntman. Hij is vooral bekend van onder andere John Wick films en Deadpool 2. Zijn nieuwe film Bullet Train is een goede aanrader voor de mensen die van een overdosis actie en melige humor houden.

View post on Instagram
 

Waar gaat Bullet Train over?

In het verhaal van Bullet Train zien we Brad Pitt als een huurmoordenaar genaamd Ladybug. Hij neemt een klusje aan dat op het oog veel eenvoudiger lijkt dan het in werkelijkheid is. De huurmoordenaar reist naar Japan om een koffertje met losgeld te zoeken in de snelste trein ter wereld, maar al snel blijkt dat hij niet de enige is die dat koffertje in het vizier heeft…

View post on Instagram
 

Cast bevat grote namen

Brad Pitt zal dus de meeste schermtijd pakken in deze actiefilm. Maar hij is zeker niet de enige ster die te zien is. Zo zijn er ook rollen weggelegd voor onder andere Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Michael Shannon en Sandra Bullock.

View post on Instagram
 

Bullet Train scoort goed bij kijkers

Op de site Rotten Tomatoes valt de film niet bepaald in de smaak bij veel recensenten. De kijkers zijn daarentegen helemaal weg van de nieuwe actiefilm. De film pakt dan ook een score van 76 procent als ‘audience score’. Daarnaast krijgt het verhaal op IMDb een gemiddelde score van 7.3

Benieuwd naar de nummer 1-hit van Netflix? Bekijk hieronder de trailer van Bullet Train!

Watch on YouTube