Een nieuwe week betekent een nieuwe aanwas aan titels op onze favoriete streamingdienst. Speciaal voor jou hebben we de niet te missen films en series er ook deze week weer uitgepikt in deze Nieuw op Netflix.

Nieuw op Netflix

Met het aanbreken van een nieuwe week is het moment van afscheid nemen van je weekend altijd even een pijnlijke. Dat kan komen door spijt, omdat je er niet alles uit hebt gehaald wat er in zat, of simpelweg omdat het zo leuk was dat je er nog niet aan toe bent weer aan de werkweek te beginnen. Om je ook voor de komende week van wat leuke perspectieven te voorzien hebben we in deze Nieuw op Netflix weer de belangrijkste nieuwe titels voor je uitgelicht. Spoiler: vooral dinsdag wordt een topdag.

The Big Lebowski – dinsdag 30 juni

Een klassieker die je of al eens gezien hebt, of absoluut zo snel mogelijk moet gaan kijken. In deze legendarische stoner-film volgen we ‘The Dude” Lebowski die wordt aangezien voor de miljonair Lebowski wiens vrouw de nodige schulden heeft gemaakt. The Dude krijgt een bezoek van twee niet al te fraaie types die het geld bij hem komen halen. Lebowski raakt hiermee verzeild in een situatie die alsmaar verder uit de hand loopt. Een hilarische film met een dikke 8.1 op IMDb. Kijken dus.

Back to the Future – dinsdag 30 juni

We ruiken de nodige nostalgie bij Netflix deze week, want naast Lebowski (1998) komt er nog een all time klassieker naar Netflix: Back to the Future (1985). Het betreft het eerste deel van de trilogie waarin tijdreizen en alle gevolgen hiervan centraal staan. Een absolute must see in je filmopvoeding. Die 8.5 op IMDb komt ook zeker niet uit de lucht vallen.  De film staat vanaf dinsdag op Netflix.

Scarface – dinsdag 30 juni

En jahoor, we pakken gewoon door met klassieker nummer 3: Scarface (1983). Deze gruwelijk goede Amerikaanse misdaadfilm zien we Tony Montana. Hij bevindt zich in Florida en is in proces van het verkrijgen van een Greencard, als hij Manny ontmoet. Via Manny komt hij te werken voor drug dealer Frank Lopez, vanwaaruit Montana zich dieper en dieper in de drugswereld werkt. De film staat bekend om de hoeveelheid geweld, en de ijzersterke verhaallijnen. Ook deze 8.3 op IMDb is meer dan terecht. Wist je trouwens al dat je nu van elke film op Netflix meteen de IMDb-score kunt zien? Ook Scarface staat vanaf dinsdag op Netflix.

Into the Storm – woensdag 1 juli

Tot slot een wat modernere film (2014). Into the Storm staat vanaf woensdag op Netflix en gaat over het stadje Silverton, dat in één dag compleet verwoest wordt door een allesverscheurende tornado. Hoe brengt iedereen zich in veiligheid en wat doe je als je hoort dat er nog veel grotere stormen in aantocht zijn?