Net als vorige week blijft Netflix zijn assortiment qua films en series uitbreiden. Gelukkig maar, kunnen we nu goed gebruiken. Zo is er weer genoeg keuze voor Netflix Party, waarbij je samen met je vrienden tijdens social distancing series kan kijken. Deze namen komen deze week nieuw op Netflix en mag je niet missen.

Nieuw op Netflix in week #13

Deze week is het aanbod van Netflix erg divers. Van een spannende film in de Canadese bossen tot een klassieke serie met een nieuw seizoen: check welke titels er nieuw op Netflix komen en jij deze week nog op kan zetten.

Black Lightning seizoen 3 – maandag 23 maart

Op sommige superheldenfilms die in 2020 uitkomen moeten we nog een behoorlijke tijd wachten. Gelukkig zijn er altijd superhelden op wie we kunnen rekenen in binge-tijden. Eén daarvan is Jefferson Pierce. Pierce is een rector van een school en was vroeger een superheld genaamd Black Lightning. Pierce is echter met pensioen gegaan. Daar komt echter verandering in wanneer de plicht roept. Als zijn familie wordt bedreigd zal hij er alles aan doen om ze te beschermen. Het derde seizoen staat vanaf vandaag nieuw op Netflix.

The Decline – vrijdag 27 maart

Antoine vermoedt dat het einde der tijden is aangebroken en reist daarom af naar Nord-du-Quebec, in Canada. Dit is de dunstbevolkste Canadese regio. Hier doet hij mee aan een trainingskamp voor echte overlevers, onder leiding van de mysterieuze Alain. Wanneer de harmonie wordt doorbroken door alarmerende feiten, slaat de stemming al snel op. In de uitgestrekte sneeuwvlaktes en ijzige bossen wordt het al gauw een strijd van ieder voor zich. 27 maart staat de Netflix Original nieuw op Netflix.

Ozark seizoen 3 – vrijdag 27 maart

We vertelden je al over het derde seizoen van Ozark over de rumoerige tijden in de serie. Na een korte tijdsprong komen de spanningen tussen Marty en zijn vrouw op scherp te staan. Dit heeft alles te maken met hun casino op het water. De twee kunnen niet alleen bij elkaar op tegenstand rekenen, maar ook op oude en nieuwe vijanden. In ouderwetse Ozark stijl staat ook dit seizoen dus bol van de vechtpartijen, liquidaties en explosies. Vanaf vrijdag 27 maart staat Ozark nieuw op Netflix.

Suits 7B – zaterdag 28 maart

Van deze geweldige serie kunnen we al seizoenen lang genieten. Nu is het alweer tijd voor het tweede deel van het zevende seizoen. Het zijn de laatste afleveringen waar we Meghan Markle kunnen zien schitteren: na dit seizoen stopte zij met haar rol en trad ze in het huwelijksbootje met prins Harry. Liefhebbers van Suits hoeven zich na dit seizoen geen zorgen te maken. Een achtste en negende seizoen werden ook geproduceerd en worden over een tijd nieuw op Netflix verwacht. Daarnaast is ook zelfs een spin-off van Suits. Genoeg uren kijkplezier dus.