Even niets te doen? Uitgegamed, uitgelezen en uitgekeken? Dan kan je deze week weer genieten van nieuwe content op Netflix. Ook deze week komt Netflix namelijk met genoeg leuks. Dit is wat er nieuw op Netflix verschijnt in week #13.

Nieuw op Netflix in week #13

We zijn alweer in april aanbeland. In deze roerige tijden zijn we niet overal meer zeker van, maar wel van het feit dat Netflix niet teleurstelt. Of je nu zin hebt in een grappige komedie om je aandacht af te leiden, of reikhalzend hebt uitgekeken naar het nieuwe seizoen van La Casa de Papel: je hebt geluk. Dit zijn de toppers die deze week nieuw op Netflix verschijnen.

Django Unchained – 31 maart

Quentin Tarantino films worden getypeerd door een aantal kenmerken. Vaak is er sprake van een grote sterrencast. De verhaallijnen kunnen bloederig zijn en lopen vaak door elkaar, zodat aan het einde alles pas echt op zijn plaats valt. Dit is ook het geval bij Django Unchained. In de film wordt de slaaf Django opgekocht door een premiejager en zelf uiteindelijk ook een premiejager. Samen beginnen zij aan hun missie om Django’s vrouw te bevrijden van haar bestaan als slaaf van Calvin Candie. Onder andere Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio en Christopher Waltz spelen een rol. De film moet je als liefhebber van de regisseur sowieso gezien hebben en staat niet voor niets in de lijst met de 5 beste Quentin Tarantino films. 

Bad Neighbors 2 – 1 april

In het eerste deel van deze komedie moest het burgerlijke stel Mac en Kelly het opnemen tegen een dispuut dat hun het leven zuur maakte. In deel twee verwachten ze een tweede kind, maar staan ze ook voor een tweede onaangename verrassing. Ditmaal worden ze de buren van een vrouwendispuut dat alle regels aan hun laars lapt. Het stel gaat de strijd moedig aan en krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek: Teddy (Zac Efron) helpt zijn oude rivalen door te infiltreren in het dispuut. Dat de film op 1 april nieuw op Netflix verschijnt kan geen toeval zijn: van deze film krijg jij geheid de slappe lach.

Hitch – 1 april

Hij is alweer een tijd uit: Hitch komt namelijk uit 2005. Vanaf deze week staat de film nieuw op Netflix. Will Smith speelt een ‘date dokter’ die onzekere mannen begeleidt in het datingproces. Hij zorgt ervoor dat de mannen weer succes vinden in de liefde. Zelf komt hij echter voor een uitdaging te staan. Wanneer hij zijn zinnen zet op een aantrekkelijke vrouw lijken al zijn eigen trucs niet te werken. Hoe nu verder? Check ook vooral de 5 films met Will Smith die je echt gezien moet hebben om meer van de succesvolle acteur te kunnen zien de komende tijd.

La Casa de Papel seizoen 4 – 3 april

Liefhebbers van deze populaire Spaanse inbraakserie opgelet: deze week komt La Casa de Papel terug met alweer een vierde seizoen. Dat niet alleen: er wordt ook een documentaire toegevoegd die over het (onverwachte) succes van de serie gaat. In het vierde seizoen met de Professor zijn teamleden weer uit een benaderde situatie zien te redden, maar het ziet er niet rooskleurig uit voor de groep. Ze worden van binnenuit geïnfiltreerd en chaos lijkt de boventoon te voeren binnen in de bank. Zowel de serie als de documentaire komen vanaf 3 april nieuw op Netflix. Op Netflix zijn nu al de eerste drie seizoenen te zien, zodat we weer even ons geheugen kunnen opfrissen over waar personages als Rio, Tokyo en Denver zich bevinden.