De maand april is nog geen eens begonnen, maar toch kunnen we ons al voorbereiden op een Netflix-maand. Dat heeft niet alleen te maken met de social distancing die nog steeds gaande is: het komt ook door het groeiende aanbod op Netflix. Dit komt er allemaal naar Netflix in april.

Nieuwkomers op Netflix in april

Voor sommige van deze series en films moeten we nog even geduld hebben. De releases zijn namelijk verdeeld over de gehele maand april. Het aanbod is erg divers, maar dit zijn vier titels die jij niet mag missen de aankomende maand.

La Casa de Papel seizoen 4 – 3 april

Liefhebbers van deze Spaanse inbraakserie weten het inmiddels al een tijd: het nieuwe seizoen is onderweg. Het vorige deel liet ons achter met veel vragen en theorieën. Naar aanleiding van de laatste teaser lijkt het erop dat in elk geval één La Casa de Papel theorie bevestigd is. Voor de bendeleden ziet het er niet goed uit en de Professor zal alles op alles moeten zetten om iedereen ook deze keer uit handen van de politie te houden. Of dat gaat lukken kunnen we binnenkort zien. Vanaf 3 april is het seizoen één van de nieuwkomers op Netflix in april. Dan staat ook een La Casa de Papel special, met een kijkje achter de schermen en interviews met de cast online.

The Mummy – 10 april

Deze klassieker gaat over een grootschalige expeditie. De eindbestemming van de expeditie is de zogeheten ‘stad der doden’, waar grote schatten en eeuwenoude mummies liggen begraven. Soldaat Rick O’Connell begeleidt archeoloog Evelyn Carnahan op haar zoektocht. Al gauw blijkt dat het team verantwoordelijk is voor het tot leven wekken van één van de mummies. Dit is niet zonder gevolgen. In de stijl van Indiana Jones is The Mummy één van de klassiekers die je gezien moet hebben. De film komt alweer uit 1999 en is één van de toppers die naar Netflix in april komen.

Brew Brothers – 10 april

Deze sitcom gaat over twee totaal verschillende broers. Hun manier van aanpak en karakters zijn erg uiteenlopend, maar ze zijn samen wel de eigenaren van een bierbrouwerij. Dit zorgt voor hilarische situaties. Samen met de klanten en de medewerkers van de bierbrouwerij, Rodman’s genaamd, zorgen de broers ervoor dat er elke aflevering genoeg te lachen valt. De 8 afleveringen van het eerste seizoen komen allemaal naar Netflix in april.

Once Upon a Time in Hollywood – 13 april

April wordt de maand van Quentin Tarantino. Maar liefst twee films van de legendarische regisseur komen deze tijd naar Netflix. Django Unchained is nu al te bewonderen. De serie gaat over de bevrijdde slaaf Django die wordt opgeleid tot premiejager. Samen met zijn leraar gaat hij op pad om zijn vrouw te bevrijden van haar slavenplantage. Later deze maand kunnen we ook Once Upon a Time in Hollywood verwachten. In deze film zien we Leonardo Dicaprio als acteur die worstelt met het vinden van nieuw werk. Samen met zijn chauffeur en stuntman (gespeeld door Brad Pitt) maakt hij zijn weg door het onrustige Hollywood van de jaren ’70, waar gruwelijke moorden op het punt staan om te worden gepleegd.