Entertainment

Nieuw op Netflix: het aanbod van week #50

Dallas buyers

De feestdagen komen al langzaam dichterbij. In aanloop van deze feestelijke dagen trakteert Netflix ons weer op nieuwe films en series. Blijf jij tijdens deze koude dagen extra vaak binnen? Check dan wat er allemaal nieuw op Netflix verschijnt deze week, zo heb je genoeg te zien. Hier vind je het aanbod op Netflix in week #50

Nieuw op Netflix in week #50

Netflix trakteert niet al te groot. Het aanbod in week #50 is schaars, maar we kunnen ermee uit de voeten. Het derde seizoen van Mr. Iglesias is nieuw op Netflix. Ook kunnen we genieten van ‘The Mule’ en ook de dikke film Dallas Buyers Club is vanaf deze week te streamen. Genoeg voor lekker een paar uurtjes op de bank. Geniet van deze koude week met de nieuwe films en series op de streamingdienst.

Dallas Buyers Club

In deze film speelt Matthew McConaughey de hoofdrol van Ron Woodroof. In deze film is Ron een energieke cowboy en elektricien. Plots blijkt dat hij AIDS heeft opgelopen en dat hij nog maar 30 dagen te leven heeft. Hij doet er alles aan om in leven te blijven. Zo probeert hij diverse medicijnen waarvan hij de bijwerkingen niet weet. Sommige medicijnen zijn niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA). Hij richt de Dallas Buyers Club op en gaat de strijd aan om deze medicijnen te legaliseren. De Dallas Buyers Club is nieuw, en nu al te zien op Netflix.

IMDb-score: 8.0 

Watch on YouTube

The Mule

Clint Eastwood speelt Earl Stone. Het gaat hem niet voor de wind en door de financiële problemen moet hij zijn zaak sluiten. Wanhopig op zoek naar geld krijgt hij een aanbod om veel geld te verdienen als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Hij gaat akkoord, hierdoor komt hij in het vizier van onder andere DEA-agent Colin Bates. The Mule is nieuw op Netflix te zien vanaf 12 december.

IMDb-score: 7.0

Watch on YouTube

Mr. Iglesias seizoen 3

De komedie krijgt een derde seizoen. Goed nieuws voor alle liefhebbers van deel 1 en deel 2. In het derde seizoen van Mr. Iglesias gaat het verhaal weer verder. Zeker een aanrader voor wie van sitcoms houdt. Liefhebbers van ‘Friends‘ en ‘The Big Bang Theory’ kijken deze serie zeker gemakkelijk weg. Mr. Iglesias seizoen 3 is nieuw op Netflix te zien vanaf 8 december.

IMDb-score: 7.1

Watch on YouTube