Actueel

Kijkvoer: Netflix deelt eerste officiële trailer van ‘Extraction 2’

extraction 2

Goed nieuws voor fans van 'Extraction': Netflix heeft de eerste officiële trailer van 'Extraction 2' gedeeld.

Nieuwe missie voor Rake in het langverwachte vervolg

Houd je vast, fans van actiefilms, want Chris Hemsworth keert terug als Tyler Rake in het langverwachte vervolg, ‘Extraction 2’. De film, die op 16 juni op Netflix in première gaat, belooft nog groter, gedurfder en actievoller te zijn dan de eerste film.

In de eerste film kreeg Rake de opdracht om een jongen veilig uit India te halen, maar deze keer heeft hij een nieuwe missie. ‘Extraction 2’ laat hem proberen de familie van een meedogenloze Georgische gangster uit een zwaar beveiligde gevangenis in Oost-Europa te redden. De nieuwe trailer toont alle intense en brutale actie die in het vervolg zit, inclusief een indrukwekkende één-shot actiescène van maar liefst 21 minuten.

Netflix releaset veelbelovende trailer ‘Extraction 2’

De trailer onthult ook Rake’s nieuwe extractiedoelen, waaronder twee jongere meisjes en een jongen. In tegenstelling tot de drukke straten van Dhaka in de eerste film, speelt ‘Extraction 2’ zich af op een besneeuwde locatie in Oost-Europa, wat een nieuwe sfeer toevoegt aan het vervolg.

De nieuwste trailer geeft ook de eerste echte blik op de schurk van ‘Extraction 2’, die lijkt te beschikken over een klein leger met geavanceerde wapens, kogelvrije vesten en aanvalshelikopters. Maar Rake is niet iemand die terugdeinst voor een uitdaging en hij gaat deze nieuwe missie aan met al het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid die we van hem gewend zijn.

Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van ‘Extraction 2’:

Watch on YouTube

Fans kijken reikhalzend uit naar première

Met ‘Extraction 2’, die volgende maand op Netflix in première gaat, hoeven fans niet lang te wachten om Hemsworth terug in actie te zien als Tyler Rake. Dus maak je klaar voor een wilde rit vol non-stop actie, intense gevechtsscènes en een spannend verhaal dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt.