Sports

Acteur Chris Hemsworth deelt intense workout challenge voor je hele lichaam

chris hemsworth workout

De wereldberoemde Chris Hemsworth deelde onlangs zijn workout challenge van 50 herhalingen om zijn volledige lichaam te trainen. Hij riep zijn online volgers namelijk op om mee te doen aan de challenge en de workout. Durf jij het aan?

Wereldberoemde acteur

Chris Hemsworth is een beroemde acteur uit Australië. In de zomer van 1983 werd hij geboren in Melbourne. Al sinds 2002 is hij actief in de filmwereld. Hij werd bekend over de hele wereld door onder meer zijn rollen in The Avengers, Snow Shite and the Huntsman en Red Dawn. In 2012 werd hij genomineerd voor de BAFTA Award als ‘rising star’ en in 2013 won hij de People’s Choice Award voor de favoriete acteur van het jaar. Nu heeft Chris Hemsworth een eigen workout gemaakt.

View post on Instagram
 

Hemsworth is topfit

De acteur houdt ervan om met gewichten aan de haal te gaan en zijn lichaam te verbeteren. Voor verschillende rollen moest hij steeds zijn lichaam aan zien te passen aan de rol. De ene keer moest hij erg gespierd zijn, de andere keer juist wat zwaarder. Chris Hemsworth heeft een eigen workout programma ontwikkeld waarmee hij zijn eigen publiek fitter wil maken.

50 herhalingen workout van Chris Hemsworth

Laatst deelde Chris een challenge op zijn social media kanalen, waarbij hij zijn volgers uitdaagde om de oefeningen uit te voeren. Hij ging zelf uitvoerig in op de workout, op het gebied van hoe het lichaam moet worden gebruikt en hoe de dumbells moeten worden gebruikt. De challenge bestaat uit 5 verschillende oefeningen (dumbbell burpee curl, squat curl press, alternating reverse lunge and curl, bicep curl, standing shoulder press) van 10 herhalingen per oefening. Hierbij heeft hij ook een mooie video gemaakt om de workout goed te kunnen demonstreren.

View post on Instagram
 

Dit is de hele challenge. Er is niet een specifiek gewicht voor de dumbbells, maar de workout is zeker de moeite waard om te doen met lichte of zware gewichten. Het maakt niet uit welk gewicht je gebruikt, maar het is belangrijk om zeker niet te veel te pakken. Als het niet genoeg is, kun je altijd nog zwaardere gewichten pakken. Denk jij dat je deze workout van Chris Hemsworth aan kan?

Toch meer trek in een andere workout? Check dan deze workout voor thuis van Chris Hemsworth.