Netflix laat er duidelijk geen gras over groeien. De streaminggigant onthulde een filmpje waar we als fanatieke bingers erg blij van worden. Hierin komen talloze acteurs en actrices aan het woord over hun projecten en over hun favoriete films. Dat niet alleen: er zijn teasers te zien van alle films die Netflix de komende tijd zal gaan plaatsen.

Mega veel Netflix films die we kunnen verwachten

Beschik jij al langer over een Netflix-account en de nodige vrije tijd (oftewel: vrijwel iedereen op dit moment)? Dan heb je waarschijnlijk alle parels er al uitgepikt. Wat dat betreft hebben we goed nieuws. In een gigantische trailer onthulde Netflix namelijk alle films waar er op dit moment hard aan wordt gewerkt. Daar zitten een paar onbekende titels tussen, maar ook zeker een paar waar we reikhalzend naar uitkijken.

Red Notice

De trailer wordt aangekondigd door niemand minder dan Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Die drie hebben al lange tijd samengewerkt aan wat de grootste onder de Netflix films gaat worden. We hebben het hier natuurlijk over Red Notice. De film gaat over een wereldwijd opsporingsbevel wat wordt uitgebracht. Men is op zoek naar een meesterdief. Red Notice belooft de duurste Netflix film ooit te worden. Er stond bij de productie dus veel op het spel. De cast moest een grote opoffering doen voor de opnames.

Netflix films

Elke week een nieuwe Netflix film in 2021

Red Notice is zéker niet de enige uit het rijtje met Netflix films die we willen zien. Onder andere Outside The Wire staat er tussen. Verder kun je de zombiefilm Army of the Dead verwachten. Hou je van een actiekomedie, check dan The Last Mercenary met Jean-Claude van Damme. Don’t Look Up, met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio, belooft ook een topper te worden. Met andere woorden: Netflix heeft in 2021 dus nog meer dan genoeg in petto voor ons. Check de gehele trailer hieronder om te zien waar we allemaal op kunnen rekenen.