Zelden komen er films voorbij waarbij je meteen al denkt: die moet ik zien. En snel een beetje. De nieuwe Netflix film Outside The Wire belooft wel zo’n film te worden.

Outside The Wire wordt science-fiction actiefilm

In de trailer van Outside The Wire worden soortgelijke films als Extraction en The Old Guard genoemd. Als we de trailer moeten geloven kan deze nieuwe film perfect in dat rijtje van brute actiefilms worden geschaard. Netflix lijkt dan ook hard op weg om te voorzien in onze vraag naar actiefilms.

Outside The Wire

Androids proberen wereld te redden in Netflix film

De science-fiction film gaat over hoofdpersoon Harp, die een een android officier is. Hij is een robot met een menselijke verschijning, zodat niet meteen duidelijk wordt dat hij over bovengemiddelde kracht en snelheid beschikt. Hij gaat samenwerken met Leo, die een drone bestuurt. De twee moeten samenwerken om een grote invasie te voorkomen. Dat gaat in Outside The Wire, gebaseerd op de trailer, gepaard met brute actiescenes. Doordat we het hier over androids hebben, zien die er nog extremer en meer spectactulair uit dan we normaal zijn gewend van actiefilms.

Outside The Wire

Wordt Outside The Wire het nieuwe Extraction?

Het is niet zo verwonderlijk dat Netflix er ons in de trailer even aan helpt herinneren dat ze eerder The Old Guard en The Extraction produceerden. Zeker The Extraction was een groot succes voor het streamingsplatform. Extraction 2 is dan dus ook officieël bevestigd. De vraag is of dit succes met Outside The Wire kan worden geëvenaard. Om dat zeker te weten hoeven we niet erg lang te wachten. De film staat weliswaar voor volgend jaar op de planning, maar zal in première gaan op 15 januari 2021. De Zweedse regisseur Mikael Halfström regisseerde de vette science-fiction film. Daarin spelen onder andere Anthony Mackie, Damson Idris en Pilou Asbæk. Check de trailer hieronder.