Chris Hemsworth en Netflix zijn een perfecte combinatie. Dat werkt duidelijk met de film Extraction. Nu is bekend geworden dat er meerdere vervolgen op de film komen. We kunnen ons dus voorbereiden op nog vele vette actiefilms met de acteur in de hoofdrol.

Chris Hemsworth maakt bekend dat er een vervolg komt op Extraction

Natuurlijk kennen we Chris Hemsworth vooral als Thor uit The Avengers, maar de acteur heeft veel meer in zijn mars. Gezien zijn stevige work-outs en stoere verschijning zien we de acteur vooral in actiefilms spelen. Eén van die actiefilms was Extraction. De film verscheen dit jaar op Netflix en was daar een gigantische hit. Sterker nog: de film verbrak kijkcijferrecords. Het is dan dus ook niet heel verwonderlijk te noemen dat er een vervolg aan zat te komen. Chris Hemsworth maakte dat bekend.

Extraction

Meerdere spin-offs zijn in de maak

”We’re gonna try a make another couple more for you,” vertelde de acteur over de succesvolle actiefilm. Hij bedankte fans van Extraction voor hun support voor de film. De acteur deed ook al een uitspraak over het eerste vervolg van de film: Extraction 2. Daarvan zei hij dat we deze spoedig zal verschijnen. Voorlopig is er echter nog geen concrete datum of trailer bekend over de film. Ook over het plot weten we nog niets. Dat blijft nog even geduld hebben dus. Tot die tijd kunnen we genieten van de vette actiefilms met Chris Hemsworth die de acteur al heeft afgerond.

Extraction

Reddingsmissie loopt uit de hand in Extraction

In Extraction speelt Chris Hemsworth Tyler Rake, die door een machtige crimineel wordt ingehuurd. Diens zoon is ontvoerd en aan Tyler de taak om hem weer in veiligheid te brengen. Als je dacht dat de hele film over de bevrijding van het zoontje (Ovi) gaat heb je het mis. Wanneer Tyler Ovi namelijk eenmaal heeft bevrijd blijkt dat ze behoorlijk ingesloten zitten. Wat volgt is een zenuwslopende reddingsmissie dwars door Bangladesh. Het plot en de vette actie van de film was naast hoge kijkcijfers goed voor een 6.7 op IMDb.