De ene film is de andere niet. Dat kan komen door het plot, het budget of de special-effecten. Vooral de cast van een film kan nogal wel eens hoge ogen gooien. Dat is ook het geval met de film Don’t Look Up. De lijst aan acteurs die in en actrices die in deze film voorkomen is behoorlijk indrukwekkend te noemen.

In het komische Don’t Look Up staat de ruimte centraal

Regisseur Adam McKay is behoorlijk ambitieus. Als we kijken naar de grote namen die aan zijn nieuwe film, Don’t Look Up zijn gekoppeld, zijn de verwachtingen immers al hooggespannen. De film gaat over twee astronauten die hun best doen om de mensheid er in zes maanden van te overtuigen dat er een grote asteroïde op de aarde afkomst. Ze worden echter niet zomaar geloofd. Dit zorgt voor de nodige komische scènes en de film is dan ook een science-fictionkomedie.

don't look up

Dit is de indrukwekkende cast van Don’t Look Up

De cast van Don’t Look Up bestaat onder andere uit Jennifer Lawrence, Cate Blanchett en Leonardo DiCaprio. Elke film heeft wel twee of drie sterke acteurs of actrices, maar de film stopt niet met deze namen. Zo is ook de filmlegende Meryl Streep te zien in de film, net als de komische Jonah Hill en de veelbelovende Timothée Chalamet, die eerder meewerkte aan Dune. Artiesten Kid Cudi en Ariana Grande zijn bovendien ook te zien in de film.

View this post on Instagram

perfect girl😍

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on

View this post on Instagram

☁️ thankful and here and very much 27

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Wachten op verder nieuws rondom de science-fiction komedie

Al met al een erg indrukwekkende cast. Wij kunnen dan dus ook niet wachten tot de eerste trailers en de release-datum van Don’t Look Up. Op de IMDb-pagina van de film zal daarover vast meer informatie worden prijsgegeven. Verder is het te hopen dat de film niet onderdeel gaat worden van de lijst met 5 films die de toekomst goed hebben voorspeld.