Cars & Bikes

Nederlander is eigenaar van 2 matchende Ferrari’s

Nederlander twee Ferrari's

Waarom één, als je er ook twee kunt kopen? Voor sommigen kan het niet op. Zo ook voor één van onze 17 miljoen landgenoten. Deze Nederlander heeft namelijk twee zeer gewilde Ferrari’s op de oprit staan. Deze zijn natuurlijk wel identiek aan elkaar. Zo rijd je in stijl de weg op!

Nederlander met twee identieke Ferrari’s op één oprit

Velen kunnen er alleen maar van dromen, maar het absolute topsegment ziet het als speelgoed. Daarom kocht een steenrijke Nederlander niet één, maar twee Ferrari’s voor zichzelf. De twee wagens lijken sprekend op elkaar omdat ze in precies dezelfde kleur zijn uitgevoerd. Wij zijn hartstikke jaloers op deze eigenaar die echt twee parels op zijn oprijlaan heeft staan. Wat een prachtige auto’s!

LaFerrari en F12tdf

Het gaat hier om een LaFerrari en een Ferrari F12tdf. Twee favorieten van veel Ferrari-liefhebbers. Enorm zeldzaam zijn ze zeker. Van de LaFerrari staan er namelijk maar vijf op Nederlands kenteken en van de F12tdf slechts zes. Deze hele meneer heeft dus twee van de meest zeldzaamste auto’s op zijn naam staan. Een grotere flex kun je bijna niet hebben.

View post on Instagram
 

Een glorieuze vorige eigenaar

Een LaFerrari op zich is al speciaal, maar dit exemplaar is nog specialer. Deze specifieke wagen is namelijk in bezit geweest van Formule 1-coureur Fernando Alonso. Dat maakt deze supercar nog unieker én prijziger. Alhoewel de Spanjaard er amper mee reed, is het toch leuk om te zeggen dat jouw auto ooit bij hem in de garage heeft gestaan.

Bakken met geld

Wat de Nederlander voor de twee Ferrari’s heeft neergelegd, is niet duidelijk. Wel is met zekerheid te zeggen dat het hem een godsvermogen heeft gekost. De Ferrari LaFerrari heeft op dit moment een waarde van dik 1 miljoen euro en de Ferrari F12tdf zit zelfs over de drie miljoen euro heen. Daar wil je absoluut geen schade mee rijden.

View post on Instagram
 

Nog meer parels in de garage

De gelukkige Nederlander schuilt onder de naam @ruuter01 op Instagram. Naast deze twee parels heeft hij ook nog een Ferrari 458 Speciale, een 599 GTO, een 488 Pista Spider en een 812 GTS. Een garage waar iedere Ferrari-liefhebber van gaat schuimbekken, en wij ook!

Beeld: Gemaskerde Muchacho Photography.