Er is wel eens dat moment dat er een mooie politieagente rondgaat op het internet. In de reactie barst het dan ineens van de criminelen die maar wat graag opgepakt willen worden. Maar ja, geef ze is ongelijk. Wij zouden namelijk ook wel in de boeien geslagen willen worden door deze bloedmooie politieagente!

Politieagente uit Tjechië laat menig mannenhart sneller kloppen

Deze Tjechische politieagente genaamd Kristina Alexandra laat ons gelijk een ticket naar Tjechië boeken puur en alleen om in de problemen te komen met de lokale autoriteiten. Wij verbaasden ons eigenlijk wel een beetje toen we zagen dat ze maar een dikke vierduizend volgers heeft op Instagram. Al zijn wij er heilig van overtuigd dat ze binnen no-time ontdekt zal worden.

Op Instagram steekt de politievrouw het niet onder stoelen of banken dat ze bij het politiekorps zit. Dit doet ze ook zeker niet met het feit dat ze een waanzinnig lichaam heeft, want die zet ze – gelukkig voor ons – vaak genoeg in de spotlights. Wij vinden haar zeker één van de mooiste politieagentes van Europa! Maar jullie mogen natuurlijk je eigen mening vormen, daarom zetten wij haar foto’s hieronder voor jullie: