Moïse Trustfull is 26 jaar en actief als actrice. Daarnaast is de actrice ook aan het ondernemen. Ook als influencer is Moïse Trustfull zwaar in trek. Dit bewijst Moïse met uitdagende beelden in een pashokje.

Wie is Moïse Trustfull?

Misschien ken je de naam Orlando Trustfull wél. De oud-voetballer heeft twee interlands voor Nederland op zijn naam staan en heeft gespeeld bij onder meer Vitesse, Feyenoord en FC Twente. Ongeveer 26 jaar geleden kreeg hij een dochter, genaamd Moïse. Tegenwoordig is ze actief al actrice en is ze te zien in verschillende films en series. De acteercarrière van Moïse Trustfull begon al op jonge leeftijd, toen ze nog reclamespotjes deed. Ze heeft voor Bol.com en McDonald’s in de reclames gespeeld en pas later kwamen grotere series.

Zo kreeg ze in Goede Tijden, Slechte Tijden en was ze te zien in de film Losers en de tv-serie Flikken Rotterdam. Los van dat het acteren is Moïse druk aan het ondernemen. Ze ontwerpt sieraden en heeft een eigen kledinglijn, die ze via haar eigen bedrijf genaamd By Moise verkoopt. Verder verrast ze ons geregeld met weinig verhullende foto’s.

Moïse Trustfull shopt nieuwe lingerie

Ook als influencer doet Moïse Trustfull goede zaken. Ze poseert voor een lingeriewinkel en showt diverse setjes. Uiteindelijk heeft de 26-jarige actrice gekozen voor het licht groene setje. Geen slechte keuze, wat ons betreft. We houden je niet langer in spanning, bekijk de pikante beelden hieronder:

Naast het acteren en influencen, zou Moïse Trustfull ook goed als model kunnen werken. De prachtige dame weet ons elke keer omver te blazen en het is dan ook niet gek dat elke foto op haar Instagram goed scoort. Daarom nemen we daar graag een kleine greep uit zodat jij ook ongetwijfeld op die follow-button gaat drukken.