Ben jij geen keukenprins? Dan komt McDonald’s nu wel met iets heel handigs op de proppen: de McDelivery Detector. Deze rookmelder ‘ruikt’ of jij je eten laat aanbranden. Is dat (helaas) het geval? Dan wordt er automatisch eten besteld bij McDonald’s. Is dat even lekker!

Tegenovergestelde Gordon Ramsay

Tja, daar sta je dan. Keuken vol rook en je maaltijd roetzwart. Behalve als je lekker gaat op een zwart gebakerde maaltijd, is dat niet bepaald een maaltijddroom waarvan je het water in de mond loopt. Bij McDonald’s komen geregeld zulke anti-Grondon Ramsays om een troostmaaltijd te bestellen. Toen kwamen de knappe koppen van de Gele M bij elkaar. Oplossing? Een rookmelder die detecteert of jij je eten aanbrand en direct McDelivery inschakelt. Zo maak je van jouw avond alsnog een feest!

Hoe werkt de McDonald’s rookmelder?

Hoe werkt dit onwijs lekkere en handige apparaatje? Simpel. Je stelt van tevoren in wat jouw favoriete maaltijd van McDonald’s is. Als de rookmelder van McDonald’s ‘ruikt’ wanneer je eten aanbrandt, krijg je een sms’je met de vraag of je een McDonald’s maaltijd aan huis bezorgd wilt hebben. Antwoord je met een (volmondige) ‘ja’ dan wordt jouw favoriete McDonald’s maaltijd binnen enkele minuten bij je deur bezorgd. Dat is nou geen mosterd na de maaltijd, maar lekkere McDonald’s als maaltijd!

Hoe maak je kans op zo’n McDonalds’ rookmelder?

De grote vraag natuurlijk: hoe maak je kans op zo’n fantastische rookmelder van McDonald’s? De Gele M verloot een aantal van deze handige rookdetectors aan mensen die het meest zo’n apparaatje nodig hebben. Via de McDonald’s App kun je je ergste kookblunder insturen. De grootste keukenklungels krijgen er vervolgens eentje thuisgestuurd.Deze exclusieve gadget is alleen beschikbaar voor prijswinnaars en is geen vervanging voor een officiële rookmelder. Daarom wordt met iedere McDonald’s rookmelder ook een reguliere rookmelder meegestuurd.

De McDonald’s rookmelder is beperkt te winnen via de McDonald’s App. De actie start vandaag en loopt tot 2 mei.