Entertainment

Concept: Conor McGregor koopt een Lamborghini-Jacht van ruim 3 miljoen euro

Luxe jacht

Hij is al een tijdje rustig rondom de Ierse MMA-vechter. Hij geniet van zijn vrije tijd en geef hem eens ongelijk. Gisteren heeft hij zichzelf getrakteerd op een heel leuk speeltje. Hij heeft namelijk een luxe Lamborghini-jacht gekocht. Het jacht ziet er heel dik uit. Benieuwd? Lees vooral verder.

Het nieuwe Lamborghini-jacht van Conor McGregor

Voor de realisatie van het unieke jacht werkt Lamborghini samen met The Italian Sea Group. Het resultaat? Het ultra-snelle Tecnomar Lamborghini 63 jacht met maar liefst 4000 pk en met een paar V12 motoren. Wát een beest. Conor McGregor heeft er eentje kunnen bemachtigen voor ruim 3 miljoen euro. Dat is heel knap, want er zijn maar 64 exemplaren van het Lamborghini-jacht te verkrijgen.

Het luxe jacht: Tecnomar Lamborghini 63

Het Tecnomar Lamborgini 63 jacht is geïnspireerd op de Lamborghini Sián FKP 37 hypercar. Het luxe jacht weegt 24 ton en is bijna 20 meter lang. De 63 in de naam komt van het oprichtingsjaar van Lamborghini: 1963. Door de vorm lijkt het op een torpedo en het is zo gemaakt dat hij zo snel mogelijk vaart. Over het hele jacht zie je de details van een Lamborghini terugkomen. Wat ons betreft ziet hij er echt heel dik uit. Een goede aankoop van meneer McGregor.

De foto’s zijn van een concept en ze zijn nog niet in productie, maar ze worden in 2021 verwacht.

 

Andere luxe jachten

Het is zeker niet de eerste keer dat we over een luxe jacht schrijven. Onze eigen koning Willem-Alexander is er ook groot fan van. Of wat dacht je van dit zwaan-achtige maga-jacht die kan transformeren tot meerdere jachten en supersnel kan varen. Nog niet genoeg jachten gezien? Dan raden we dit Mercedes-Benz jacht aan. Een supervet jacht die je echt gezien moet hebben. Wat vind jij van het nieuwe Lamborghini-jacht? Mocht je er één willen, dan moet je nog wel even sparen!