Een jacht kopen. Het is niet voor iedereen weggelegd. Toch hebben we al vaker superjachten laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de REV ocean, het langste jacht ter wereld. Of dit speeltje van slechts 94.9 miljoen dollar. Ook onze eigen Koning Willem-Alexander blijft niet achter met dit luxe jachtschip. Nu hebben we wel een heel bijzonder luxe jacht voor jullie in petto. Dit zwaan-achtige schip kan namelijk transformeren.

Luxe jacht Avanguardia

We hebben het over de Avanguardia van Lazzarini Design Studios. Dit 137 meter lange- en 22 meter brede jacht is echt de grootste zwaan die je ooit op het water gaat zien. Dit luxe jacht kan de ‘zwanenkop’ gewoon laten uitklappen, je krijgt dan een ‘mini-jacht’ van 16 meter lang waarmee je op hoge snelheid door het water kan crossen. Het luxe megajacht vaart zelf ongeveer met een snelheid van 18 knopen. Dit staat gelijk aan 33 kilometer per uur, dat doe je dan wel met een Rolls Royce-motor, superdik dus.

luxe jacht

Verder beschikt dit luxe jacht ook nog over een helikopterplatform, een parkeergarage voor al je auto’s en is er plaats voor 2 jetcapsules, een andere leuke uitvinding van Lazzarini Studios. Wil je nou geen witte? Dan kan je hem gelukkig ook in het zwart kopen, en die is misschien wel nóg mooier.

luxe jacht

luxe jacht

Lazzarini

Pierpaulo Lazzarini is de ontwerper van dit luxe jacht. Deze man staat bekend om zijn futuristische uitvindingen. Wat dacht je van de FD-ONE Drone, een vliegende auto geïnspireerd op de vormen van de 1950 Ferrari. Of de Wayaland waterwoning, een piramide-achtig huis op water geïnspireerd op de maya’s. Wayaland bevat o.a een helikopterplatform, zwembad, waterval, tennisvelden en je zou zelf een hele wijk ervan op het water kunnen maken. Je moet het maar bedenken hè. We zouden nog wel tal van artikelen over deze man met zijn wonderlijke ideeën kunnen schrijven. Vind je dit toch allemaal te futuristisch? Dan bestaat er ook een omgebouwd Sovjet-schip dat nu als jacht dient.