Een oven in huis kan toch handiger uitkomen dan je van tevoren misschien had gedacht. Met een oven kun je de lekkerste culinaire creaties maken, en zo jezelf en anderen trakteren. Het probleem bij veel ovens is helaas wel dat het grote dingen zijn die je halve keuken in beslag nemen. Gelukkig is deze mini-oven daar een lekker antwoord op.

Een mini-oven in kleine én grote keuken

Als je een keertje wat uit de oven wilt maken, heb je natuurlijk wel een oven nodig. Veel mensen hebben alleen een magnetron, en daar blijft het bij. Combimagnetrons werken vaak ook niet zo lekker, en die extra grote bak in je keuken past eigenlijk niet. Daarom is een mini-oven de perfecte oplossing die mensen die toch graag zelf pizza maken, maar nog geen oventje hadden. Die past namelijk gewoon op het aanrecht zonder extreem veel ruimte in beslag te nemen. En je kunt er eigenlijk ook nog best wel veel in kwijt, ondanks dat het maar een klein dingetje is.

mini-oven

Van kip tot pizza maken, het past erin

Het mooie aan deze mini-oven is dat hij eigenlijk niet onder doet voor een grote versie. Misschien kun je er geen mega schalen in kwijt of 2 pizza’s tegelijkertijd, maar zo vaak doe je dat ook niet. Wat er wél in kan, is een hele kip roosteren. Je hoeft hem alleen maar te spiezen en dat op te hangen in de mini-oven en je kippetje wordt geroosterd. Ook past er een pizza tot 30 cm in doorsnede in, en dat haal je wel met de meeste soorten.

Deze mini-oven kun je voordelig bij de Lidl krijgen voor slechts €59,99.

Niet alleen de ovenstand is bruikbaar voor lasagne’s, broden, of een hele kip. Ook kun je ermee grillen, als je iets een krokant laagje wilt geven. Met een temperatuur tot 230 graden kun je hem flink heet laten worden en je beste maaltijden erin creëren.

mini-oven