Dat Messi niet tevreden is bij FC Barcelona, dat begint steeds meer te blijken. Hij voedt de geruchten voor een vertrek door een penthouse te kopen in Miami. Volgens verschillende bronnen heeft Inter Miami interesse in de komst van de Argentijn. Dit geeft ons de mogelijkheid om even binnen te kijken in het nieuwe penthouse van Lionel Messi.

De ‘Porsche Design Tower’

Lionel Messi, misschien wel de beste voetballer aller tijden, koopt een nieuw penthouse in hartje Miami. Het kan ook niet anders dan dat dit penthouse peperduur is. Maar ach, met het vermogen van Lionel Messi kun je bijna alles kopen wat je wil. Met een deel van dat indrukwekkende vermogen kocht hij onlangs een nieuw optrekje in de ambitieuze ‘Porsche Design Tower’ in Miami. Dit kan je wel een echte wolkenkrabber noemen, pal voor het strand van Miami.

Het nieuwe penthouse van Lionel Messi

Het nieuwe penthouse van Lionel Messi is niet zoals normale penthouses. De Porsche Design Tower heeft namelijk een heuse autolift. Zo hoef je nooit een parkeerplek te vinden aan de drukke kust van Miami én weet je dat je supercar altijd veilig staat. Maar er is meer dan alleen een autolift. Het penthouse van Messi heeft een prachtig uitzicht op de oceaan. Naast dat alles heeft dit volledig ingerichte appartement zeeën van ruimte over verschillende woonlagen. Deze verdiepingen zijn te bereiken met een open trap. Dat geeft je toch een ruimer gevoel.

penthouse van Lionel Messi

De prijs van het appartement

Zoals je waarschijnlijk al kon verwachten, kost dit penthouse van Lionel Messi een godsvermogen, namelijk 8.17 miljoen euro om precies te zijn. Gelukkig graait Messi dat geld zo uit zijn achterzak. Hier kan hij de komende tijd wel even lekker vertoeven.

Leuk feitje: om de hoek van deze toren ligt het nieuwe stadion van Inter Miami, zou het dan toch gaan gebeuren…?

penthouse van Lionel Messi