Dacht jij dat je wel eens iemand hard had zien trainen? Deze militair slaat alles. Je weet niet hóe hij het doet, maar alleen al kijken naar de training van deze militair doet je mond openvallen. Over extreem fit zijn gesproken

Extreem fit

Wat deze militair doet kunnen weinig mensen nadoen. Op de video is te zien dat hij een heleboel zeer zware oefeningen uitvoert en het nog laat lijken alsof het hem amper moeite kost. Zo doet hij een stel tricep-dips met meer dan 110 kilo om zijn middel. Wanneer heb jij voor het laatst zulke sterke triceps gehad? Ook het flippen van tractorbanden is een peulenschil, terwijl hij er nog push-ups en jump squats omheen doet. Hoe lang hij erover heeft gedaan om zo extreem fit te worden is onbekend. Wel is zijn work-out routine duidelijk nog iets zwaarder dan die van Jason Statham.

Hoe langer je naar het filmpje kijkt, hoe meer fitness motivatie je krijgt. Deze video wordt dan ook door Muscle Madness, de makers van het filmpje, gezien als een motivatie voor iedereen die het ziet. Krachttraining, cardio en crossfit worden hier gecombineerd tot de fitste persoon die je in lange tijd zult zien. Alleen al zijn biceps zijn groter dan de nek van vele anderen.